Buddha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 O zaman pascala sormak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu hafta persembeye gelirim diyen kac kisi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Maç var dediler geldim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben ve arkadaşlarım izlemeye gelsek bu sefer olur mu ? toplamda 5 kızız ama fazlaysa 2 sini ekebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tezahürat yabıcaksanız 10 kişide gelebilirsiniz BURALARIN EN BÜYÜÜ O BİR BAŞKA PATİCİK PATİCİK ÇOK YAŞAA die afsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yok mu baska oynayacak-tezahurat da onemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ben benim ufaklığı getirebilirim gene belki ama, çarşamba belli olucak gelip gelemeyeceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 amator oyuncu fln getirmeyin abi patiden diye zaten veteranlar olarak gelicez yazık olur bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 saha isini kim halletcek o da diger onemli husus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ufaklık dediğim benden iri yalnız fasd adı ufaklık sadece veteranlar gelionuz da bizde fatih gerçeği var abi.. Öyle çok yüksek beklentiyle gelmesinler afsd Bir de fatih sahayı halleder sanırım yine evi orda nasılsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kesinleşirse giderim de geçen gittim 2 hafta fulldu o saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fede nerde abicim saha bir de cok gec olmasin mumkunse cumaya sınavimiz var cunku gecemezsek sıkıntı olabilir 6-7 7-8 8-9 uygundur mesela persembe dolu ise bu saatler carsamba da uygundur bizim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bahçeliecler anadolu lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 çarşamba bana olmaz abiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tmm saha iyi eger persembeye doluysa ben de sorarım balgatta var halı sahalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o zaman son durumu özetleyecek olursak, perşembe gelirim diyenler: fede(+1) wastyrx(belki+1) Vidar pascal ve takımı Lelouch ve ponpon kız arkadaşları Buddha cumadan sonra gelebilirim diyor. yetmiyor gibi daha, shapshal ve 4ever dan ses bekliyoruz. az olursak da kızlarla tamamlarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ben kızlardan olurum yalnız sakatlanmamam lasım afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kesin bir sayı verebilirseniz tam super olur cunku ben 6 kisiye soyledim maci eskik varsa bi 2 kisiye daha soyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 elimde olsa veririm de işte wastyrx in +1 çarşamba belli olacakmış, 2 kişiden de ses bekliyoruz. buddha'ya da ayıp mı oluyor sanki, haftasonu falan mı yapsak maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu cuma yapalım abi? bu cumadan öbür cumaya kadar olur demiş hem pascalların sınavıda cumaymış sanırım daha rahat olur kafalar sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi cuma sınavdan sonra bizim takımın cogu evine esine cocuguna dogru yola cikiyor o yuzden bu cuma olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben ve +1 im gelmek istedik, ama şöyle bi baktık, perşembe büyük ihtimalle uymuyo bize, cuma olsa şükela olacak, o zaman da karşı takım yok diyosunuz, çarşamba yazabilirim bende perşembe gelip gelemeyeceğimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o zaman pascal'ın takımı olmadan maç yapmamız zaten imkansız olduğundan perşembe yapmaktan başka çaremiz yok. pascalnouman said: kesin bir sayı verebilirseniz tam super olur cunku ben 6 kisiye soyledim maci eskik varsa bi 2 kisiye daha soyleyebilirim sen o 2 kişiye de söyle abi, büyük ihtimalle eksik olacak. en kötü fazla kişi oluruz, az kişi olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tmm o zaman 8 kisi getiriyorum kendim dahil.saha isi belli oldu mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar