Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Genelde nerde oynuyorsunuz? 2 yıldır ayağıma top değmedi ama sağa sola iyi top atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yoklama TOPLANIN LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Evet beyler elleri görelim :) havalarda güzel kaçırmayalım fırsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben pazar ankara'ya dönüyorum. ankara'da olduğum sürece oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ya ben göremiyorum genelde gözden kaçırıyorum. Salı ve çarşamba hariç herhangi bir gün benim için ok yazın yane ayarlarsanız listeye bide öm atın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 7sine ayarlayın da az ter atalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 pascal benim takım hazır demiştin herhalde. pascal'ın takımı vs diğer patiler yaparız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 şu topiclerdeki çaresizlik beni benden alıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Sensin! ahfgdafsd Ben her salı oynamasam bile gidiyorum ya maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bayrama ayarlayın bayramda yapcak bişey bulamıyorum full evde dışarı çıkmış olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ben askerden gelene kadar yapın bari lan gidiyodum yapıcaktınız yarıladım hala yapçaksınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 pascal senin takımın hazır mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben de bi arkadaşı alıp gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi biz kurumdaki butun erkekleri topladik + 2de takviye ile cts 7-8 e abone olduk balgattaki bi sahaya cuma aksami maclarina gelebilirim ankarada olursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 @pascal tek sen gelsen yetmiyo ama +6yle falan gelmen gerekiyo ki yapabilelim, bizde adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 haftaya persembe aksami ayarlayarsanız benim takımı getiririm 6-7 kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ben varım hatta lazım olursa ev arkadaşım da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 cumadan bayram tatiline giden olur o yuzden persembe saglam siz kurun takımı yer ve saat soyleyin orda oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 11 Kasım perşembe günü yapıyoruz o zaman, gogo 4 5 pati daha lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fede(+1 getirebilir) Vidar wastyrx shapshal(+1 getirebilir) Buddha 4Ever vs pascalın takımı 11 Kasım perşembe saat belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Perşembe imkansız abi hafta sonu olmaz mı? Yada p.tesi salı çarşamba perşembe(öbür perşembe). Yani bu cumadan dan sonraki öbür cumaya kadar her gün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ihavetwoproblem said: 2 ay sonraya ayarlarsınız anca keh keh keh şaka maka adam doru demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Buddha said: Perşembe imkansız abi hafta sonu olmaz mı? Yada p.tesi salı çarşamba perşembe(öbür perşembe). Yani bu cumadan dan sonraki öbür cumaya kadar her gün olur. bana çok farketmez, pascal perşembe dedi diye perşembe dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar