lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 50 dolara satarsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bende bu icattan var çok da memnunum da bişey sorucam buna hdmi kablo almam gerekiyor tv'ye bağlamak için hangi marka hangi ürünü almam gerekir tavsiye ediceğiniz bişey var mıdır? Fiyatı çok problem değil sıkıntısız kaliteli görüntü aktarımı yapması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 BB10 gelecek diyorlar buna, bence şu sıralar riske girilip alınabilir. En kötü ihtimalle bi tablet var elinde yani, ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 BB10'un geleceği söyleniyordu zaten ben de ona güvenerek aldım da şu kablo olayına bi açıklama gelse süper olur nette okudum biraz çalışmayanlar olmuş gidip 50 kere uğraşmiyayım :) edit: Şuanki os'sinden de memnunum ben aslında, android uygulamaları yüklenebiliyor (çoğu en azından) Bir de şu cep telefonunun internetini kullanabilmesi inanılmaz işime yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar