Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 beyler ben cloaka timer nasıl eklerim yane 20 saniye msla hareket edemiycek sırtındayken ve reflect de etmiycek bunun bana yazabilicek ark varmı şimdiden saolun[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 cloak giyildiginde ki$iye 1 item + event eklersiniz, item ki$iyi timer bitene kadar stone hale getirir event ise spelleffect'leri return 1 ile durdurur.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tamamda ben admın hareket etmesini istiorum yane adam sadece sırtındakını hareket etiremiycek poff nasıl anlatsam ya bak şimdi bir buyu atarken adam cloak yaptı sonra adam kapısırken cloak yapmaya calıssa bile 20 saniye dolmadan cloak oynatılamıycak ben bnu yapmak istiorum nasıl yapıcam acil yardım pls[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hes_matik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ON=@EQUIP IF (=) TIMER=52 CONT.SYSmessage @1100 52 Saniye hareketsiz kalicaksin. CONT.flags 04 RETURN 0 ELSE [Bu mesaj hes_matik tarafından 18 Ağustos 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 [itemdef i_cloak_delay] id=i_memory type=t_eq_script name=cloak delay on=@create attr=082 on=@equip timer 20 on=@timer remove bu scpyi cloak scpsinde on=@equip () bu sekilde gosterirsem dogru olurmu acaba ??[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 On=@equip attr 010 timer 20 on=@timer attr 0 return 1[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. [Bu mesaj robert tarafından 18 Ağustos 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [ITEMDEF i_cloak_reflection] DEFNAME=i_cloak_reflection ID=i_cape NAME=Cloak of Reflection WEIGHT=8 ON=@CREATE COLOR=0481 HITPOINTS={5000 10000} ON=@EQUIP IF (=) TIMER=600 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 RETURN 0 ELSE ON=@TIMER 15 CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. TIMER 600 ON=@UNEQUIP TIMER 15 CONT.SYSMESSAGE You no longer feel reflective towards magic. CONT.FINDID.i_rune_magic_reflection.REMOVE RETURN 0 buna timer koyucak arkadas varmı ya alah için ben yapamdım 20 sanşye sırta kalıcak ve reflect etmiycek bir kere ettikten sonra[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya kardesim ben sizi anlamıorum ya burda yardım edin die msj atarız kırk yılda bir kimse cvp vermes ama biri otuz tane soru sorar kırk tane cvp gelir ben sizi anlamdım herneyse yardım edenlere tessekkuur ederim[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 [ITEMDEF i_cloak_reflection] DEFNAME=i_cloak_reflection ID=i_cape NAME=Cloak of Reflection WEIGHT=8 ON=@CREATE ATTR=04 COLOR=0481 HITPOINTS={5000 10000} ON=@EQUIP IF (=) CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 src.newitem i_werb_rcfix src.act.equip src.act.timer 15 src.act.attr 00006 RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE @54 Bu size ait degil kullandiginiz icin cezalandirilacaksiniz. CONT.GO JAIL SRC.MESSAGE @54 Yetkililere page atiniz aksi takdirde bu item silinecektir. ON=@UNEQUIP TIMER -1 CONT.SYSMESSAGE You no longer feel reflective towards magic. CONT.FINDID.i_rune_magic_reflection.REMOVE RETURN 0 ON=@CLICK message @1153 return 1 [itemdef i_werb_rcfix] ID=i_handr_1 NAME=RC FIX TYPE=t_EQ_script WEIGHT=0 LAYER=30 on=@equip src.findlayer.(20).attr 00014 timer 15 on=@unequip src.findlayer.(20).attr 00004 CONT.SPELLEFFECT s_magic_reflection,1000 CONT.SYSMESSAGE You feel reflective towards magic. on=@timer attr attr_decay remove 1 Bi bak buna..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya bab tamam hersey calısıo da ben senden birsey daha istesem ayıp olmas demi ya baksana bu adam cloaku ustune giydgi zaman sen burda 15 saniye yapmısısın reflect etmeyi bende 15 saniye sırtından cekemiycek sonra 15 saniye sonra sırtından cekip tekrar reflect edebilicek bunu yapaiblirismn[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar