mascio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bir arkadaşla online oynayıp çok rahat skill kasılabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Defans lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 moncici said: pc'den girilebiliyor mu buna? Şunu ben de merak ediyorum. PC PS XBOX falan hepsi aynı serverlarda mı oynuyor oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Spidee said: moncici said: pc'den girilebiliyor mu buna? Şunu ben de merak ediyorum. PC PS XBOX falan hepsi aynı serverlarda mı oynuyor oyunu? sanmyorum cunku psn lerle oynuoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben galiba bir maçlığına sağ bek olarak oynamaya karar verdim single çok zevkli geldi team play de denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bnde ktlmk istyrm psn: Junior_TR 80 ov um lw oynrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 eskiden takımda olanlar bir yazsın da hangi pozisyonlar uygun görelim ona göre yapalım. çoğu kişi gibi amcde oynayıp yardırıyorum ama pozisyonlar doluysa sağ açıkta da baya iyiyim. olmadı forvet olabilirim iyi bi forvet arkası varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hatirladiklarim: aiko - dmc kenji - gk/fw mokoko - dc supremallah - sag sol acik ne gerekirse iste/any burak(?) - fw/any bu kadro kemik oluyodu genelde onun disinda cok fazla kisi kisa sureli oynadigindan ne boşsa onu oynuyodu. ondan o kadar bi mevkiye kitlenmenin pek bi gerekliligi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar