Mathias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Sezon 9 başladı efem ; ilk bölüm bombası Stewie : If anyone's gonna take that bitch down, it's gonna be me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Baya kötü başladı. Animasyon olarak güzeldi fakat bu zamana kadarki en kötü Family Guy bölümü olabilir. 50 dakka olduğunu görünce Stewie & Brian özel bölümü gibi birşey bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 2. bölüm güzeldi 1. ye nazaran "tasteful" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 2.bolum daha basarılıydı.Sezon acılısları neden genelde bu kadar kotu oluyor anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 3. bölüm de slow motion bö bö bö börd börd börd börd is da wörd dışında sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xq2c3L57uYo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Brian ile Stewie'nin az olduğu bölümler hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6Rn68PxJ2Ik 8'den gelsin bu da madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ahahah national anthem kısmı baya iyiydi, bu bölüm diğer bölümlere göre daha iyiydi ama genel olarak family guy çok bozdu ilk başladıgımda 5sezonu 8günde falan bitirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar