Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10" netbook için stand

Cermy

Öne çıkan mesajlar

merhaba,

ya bana 10-11 inc (tam hatırlamıyorum hangisi) netbook icin bu dik bi şekilde tutan netbook standlarından lazım. nereden bulabilirim acaba?

böyle çok bi güzel olmasına gerek yok, yerden kurtarmaya çalışıyorum, o yüzden iş görsün yeter.

teşekkürler.

örnek:

Sosyal ağlarda paylaş

freemaniacss said:

cidden meraktan soruyorum,netbook u yerden kurtarsan ne olucak? bi yararı falan varmı

masa o kadar kalabalık ki, baya yer kazandırıcak bana. o netbook u dekstop gibi kullanıyorum.

fistan çizimli anlatım için teşekkür ederim. sghfh. mantıklı bi yöntem ama son çare, hazır yapılmışı varsa tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende yakinda söyle birsey yapacagim masa da yer kazanabilmek icin gerektiginde klavyeyi ekranin aktina sokmak icin

fakat böyle birsey almaya kalktim dün, fiyatlar acaip ucuk alti üstü cam parcasi 50€ para isteyen var :)
bende fistanin dedigi gibi kendim yapmaya karar verdim :)

sende deneyebilirsin

ayrica netbook icin direk bulamasan bile extern harddiskler icin böyle seyler var
netbook büyük ihtimalle sigacaktir bunlardan birine

Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ben sey yapıyorum. büyük masa

büyük masa da olmuyor maalesef, hatta odadaki herhangi bir mobilyanın yeri 10 cm değişse, kapıdan içeri girilmiyor.

ultraslan, ya kendin yapmak mantıklı tabiki ama kabul edersinki bir cam alıp iki ayak üstüne koymak, ahsapı kesmekle zımparalamakla ugrasmaktan daha kolay. evet tembelim.

o external muhabbeti benımde karsıma cıktı ebayde, bakınıyorum ama henüz uygun bişey yakalayamadım. olmaması cok garip değil mi ya. sgffs.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde teknolojik olan standların saydığın özellikleri var. kendi giriş çıkışları vs. ama benim istediğim öyle düz bir holder.

duvara dik duramıyor çünkü iki tarafındada bazı portlar dolu, iki kitapla sıkıştırmayı denemedim ama muhtemelen çirkin bir görüntü olacaktır?
Sosyal ağlarda paylaş

ultrAslan said:

bende yakinda söyle birsey yapacagim masa da yer kazanabilmek icin gerektiginde klavyeyi ekranin aktina sokmak icin

fakat böyle birsey almaya kalktim dün, fiyatlar acaip ucuk alti üstü cam parcasi 50� para isteyen var :)

IKEA'da var buna benzer bir şey, tahtayı delebileceğim bir alet bulur bulmaz monte edeceğim.
40 lira civarı bir para tuttuydu. Ofis kısmına gidersen görürsün hemen, var bazı masalarda.
Dünya genelinde aynı içi IKEA'nın bildiğim kadarıyla. Order da mümkün tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ultrAslan said:

fakat böyle birsey almaya kalktim dün, fiyatlar acaip ucuk alti üstü cam parcasi 50€ para isteyen var :)

sende deneyebilirsin

ayrica netbook icin direk bulamasan bile extern harddiskler icin böyle seyler var
netbook büyük ihtimalle sigacaktir bunlardan birine

samsun 24" ekran kullanıyorum ve klasik bilgisayar masası modunda. ekran o kadar yukarıda kalıyor ve "yukarı doğru" bakıyor ki , standının arkasını yükseltmek zorunda kaldım. tavsiye etmiyorum lcd monitörünüzün standı ayarlı değilse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...