dieevil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 valla 300 degılde 125,000 yapanı bılıyorum .Hatda cokda yakınım vede yaptıgı aracta VW Volt hergun 80.100 arası km de yapan 2.5 ton kadar aractı Bridgestone du sanırım lastıkler artık tellerı kırıldıda arac kıvırtmaya basladı o zaman degımıstı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 300km/h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Selam, Giderim de kim gelir alır, deseydin adama :) Ben Pzero nero'ları seviyordum. Biraz çabuk aşınıyorlar ama performanslarından memnundum. Hafif karda bile onları kullanmıştım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 synthesizer said: 300km/h oha yanlıs anlasılmadında bu kadarı .. ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Tavsiyeler için sağolun. Ama sonuç olarak Ümraniye'den alındı lastikler. Aracın altında fabrika çıkışı V tipi lastiği görünce gaza geldim ama lastik başına 35TL fark olunca boşverdim. H tipi alındı. Bu arada bir düzeltme: arka lastikler 50 bin km yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Selam, Ne aldın peki; marka, model, ölçü, ödeme, satıcı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben temmuzda dunlop takırdım ama iyimdiri ki? eskiler conytinental idi yağmurda yıldız yokuşunu ağır trafikde kaldırmışlardı da.. bunları bilemedim şimdi.. hoş benim araba 1.2 clio çok da fark etmez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bilgi eksikleri için özür dilerim. 195/65/15 H tipi lastik aldım tanesi 145TL'den. Markası da Continental. Aklım V'de kaldı ama 35TL daha fazla olunca biraz da yumusak lastikle takılayım dedim. Kıyamadığım için performans testi yapamadım. Zangırdama bitti mi bilmiyorum ama fren disklerinin de pek ömrü kalmamiş zaten. Yakında onları da değiştirince çok güzel bir arabam olacak. Jantlardan birindeki eğriliği de 40TL'ye düzelttiler. Biraz da Ümraniye sanayide faydalı ahbaplıklar kurdum, arkadaki kampanaları diske çevirme projem bile var. Henüz maliyetini hesaplayamadık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 editleyemedim, geç kalmışım. Latiğin tam olarak modeli de conti premium contact 2'imiş. Zaten aldım, gitti. Daha fazla review falan okuyamayacağım. Yakında göreceğiz ne halt olduğunu. Ama günün bana getirdiği esas sürpriz 2004 model 1.6 Ford Focus'un üzerinde stepne de dahil olmak üzere V tipi lastik bulunması. Bonkör davranmışlar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar