laledevri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Selam, herkeste bir merak benim kim olduğumu soruyorsunuz. ne yapıcaksınız benim kim olduğumu hepimiz ekrandaki yazıdan ibaret değil miyiz? teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 selam ekrandaki yazı. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 laledevri said: Selam, herkeste bir merak benim kim olduğumu soruyorsunuz. ne yapıcaksınız benim kim olduğumu hepimiz ekrandaki yazıdan ibaret değil miyiz? teşekkürler, iyi forumlar. yok simdi kendine haksizlik etme ekrandaki yazi degilsin sadece sonucta bi tarzin var benim kac gundur gozume carpiosun. tarzin degisik ondan merak ettim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Selam, anlayışınız için teşekkürler. sıradan biriyim işinde gücünde olan, boş vaktinde buralara takılan biriyim. seviliyorsam ne mutlu bana. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 allah askina bu kadar efendi olma. bu forum seni kaldirmaz ben sana soliim. her posttan sonra tesekkur mu edilir bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bizim burda BB'si olmayana kız vermiyorlar. 30 yaşından büyüksen ve iş ortamın takım elbiseli insanlarla doluysa blackberry gençsen, çalıştığın ortam google hq modundaysa iphone4 etiket önemli değil telefon insanın kendine yakışanı giymesidir tribindeysen de iphone4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 berrynin tüm özelliklerinden faydalanman için harbiden bi kurumda çalışıyor olman lazım =) yani o kadar mail özelliği bilgisayarda yok sanırım. günde 2 kere gmailine gelen facebook uyarılarına bakmak için berry fazla iyimser bi tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 torch almıcaksan ayfon4 alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 İnanın günlük min. 150 mail trafigim oluyor. arkadaşın dedigi gibi gooogle misali :P, bir bilişim firmasında calısıyorum, işimiz internet uygulamaları her türlü :) e-ticaret vs.. o yüzden gelen giden maillerin haddi hesabı yok. Öyle 30+ yaş durumuda yok takım elbise olayıda yok, bazı günler şort ile gidiyorum işe :) iphone4 iyi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 pascalnouman said: torch almıcaksan ayfon4 alabilirsin Ya işte ikisininde en son cıkan modellerini alacagım blacberry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 torch camis gibi yalniz, ellemeden almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 4Ever said: İnanın günlük min. 150 mail trafigim oluyor. arkadaşın dedigi gibi gooogle misali :P, bir bilişim firmasında calısıyorum, işimiz internet uygulamaları her türlü :) e-ticaret vs.. o yüzden gelen giden maillerin haddi hesabı yok. Öyle 30+ yaş durumuda yok takım elbise olayıda yok, bazı günler şort ile gidiyorum işe :) iphone4 iyi gibi :) nerde calısıyosun ya? merak ettim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aquila said: torch camis gibi yalniz, ellemeden almayin. ele gelecek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yok yok iphone iyi :) karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dokunmatik telefon sevmiyorum, bu sebeple blackberry kullaniyorum. bana gore en iyi telefon blackberry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ona da dokunuyosun olm alla alla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Dokunuyor ama okşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Zegna said: dokunmatik telefon sevmiyorum, bu sebeple blackberry kullaniyorum. bana gore en iyi telefon blackberry :) kanka 9780 geliyor.. bayilcaksin.. net soyluyorum.. 9700 seklinde.. 512 mb ram le gelior.. 5 mpx camera var.. microsd destegi de 32gig di yanlis hatirlamiorsam, ha bide ekrani biraz daha janjanli boyle.. inanamiyorum kendime yalniz direk son 1 ayda bbci oldum ya.. nefret ederdim bu telefondan is yerinden verdiklerinden beri.. bu arada iphone 3g veya 3gs i 1 seneden uzun sure kullanmis birinin 4 almasini mantikli bulmuorum ben.. yeni alacaklar icin harikadir da, eskisinden neredeyse hic farki yok benim gozumde. kamera disinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 pascalnouman said: torch almıcaksan ayfon4 alabilirsin abi torch kullandinizmi bilmiorum ama ikinci bir storm vakasi gibi geldi bana.. gecen hafta inceledim, menuler arasi gecisler falan baya bi yavas, bole touchscreen de hassasiyetle ilgili biraz sikinti var gibi. yani bir iki software update ve bir iki ufak ayar sonrasi harika olur. ama tv reklamlari muthis. :) bu arada cok buyuk degil ya? 9700 le ayni boyda slide i kapaliyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 LuNiZ said: bu arada iphone 3g veya 3gs i 1 seneden uzun sure kullanmis birinin 4 almasini mantikli bulmuorum ben.. yeni alacaklar icin harikadir da, eskisinden neredeyse hic farki yok benim gozumde. kamera disinda :) this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 min 150 mail gelip alayını reply lıyosan kesin berry . ötesi yok yani. üzerine de bis alacaksın hatta. bana günde 15-20 mail geliyor cevaplanacak. onun için bile berry düşünüyodum ama sonrada iphone un google apps senkronizasyonunun bir harika olduğunu görünce vazgeçtim. bi şekilde alışırız touchscreen e diyorum. (acıklı bir 5800 vukuatım var ya neyse) iphoneda da yatay klavye var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Landscape var da yazdigim yer ufaliyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 var var yatay dusey dikey her turlusu var. yazim hatalarini yazim sekline gore duzeltme falan da var panikleme yani rahat edersin her turlu. ama acele biseyler yazman bekleniyorsa seninde benim gibi mesela, o zaman cin iskencesine donusebiliyor klavyesiz telefon. (bakin iphone falan demiorum klavyeli/klavyesiz telefon a donuyor muhabbet) bu arada BIS default alinan turkcell in cakma zinbirtisi.. BES (blackberry enterprise server oluyor faydali olan) bu arada exchange sunucunuz sirketteyse falan yani pop3 kullanmiosaniz, ve calistiginiz yer KOBI ise 75 kisiye kadar blackberry enterprise server express urunu ucretsiz olarak kurabiliyorsunuz. aklinizda olsun. BIS le ugrasmayin.. edit: bir ekleme daha yapim, BIS ve BB de gmail ve google servisleriyle mukemmel entegre olabiliyor. google in en sevdigim ozelligi python ve BB i sevmesi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bis default değil diye biliyorum. 30 lira istiyolar ve dünyanın neresinde olursan ol istiyolar o parayı =P zira turkcellden berry alıyosun pakette 4gb internet var ama bis yok. ha nedir olay direk imap connection yerine maill hesaplarını berry sunucusuna senkronluyosun, bu sunucu da operatör üzerinden sms bazlı mail gönderiyo. sen de sürekli bağlı kalarak pilini tüketmiyosun gibi bişey. ya da ben böyle algılıyorum, daha bilgi dolu açıklamalara açım. bes zaten mantıklı da, multi kullanıcılı extranet için mantıklı diğer türlü kendi kendine gelin güvey olma durumu var. yani ortak dokuman paylaşımı kontaklar calendar falan olacak ki, adam gibi işe yarasın bes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ha tabi bis roaming ücreti almıyo. hangi ülkede olursan ol, eğer o ülkede berry varsa, mailler gelmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar