sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Efenim şöyle bi sıkıntımız var ev telefonumuzdan bi cep nosunu aradığımız zaman ev numaramız(sabit hat) gizli no olarak gözüküyor ilk başta pek fazla bi sıkınt yaratmıyordu ancak baymaya başladı bu sabit hat gizleme olayını nasıl iptal ederim araştırdım ama pek fazla bi şey çıkmadı.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 telekom assist merkezini arican, orada bunu dile getirecen ve halolucak. böyle olması gerekiyor en azından :)
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 assist merkezinin bu konuyla yakından uzaktan alakası yok ben müşteri hizmetleride kardeşim biz bilmiyoz ayağı çekiyorlar anlamadım gitti eskiden #31# muhabbeti gibi bişi vardı ama hatırlayamıom işte ...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ee ben numaraları göstersin özelliğini açtırmak için orayı arıosam, bunun içinde orayı aramam lazım değil mi? garip.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 neyse halletim tt müşteri hizmetlerinden bilen eden bi arkadaş çıktı saolsun1 gün sonra düzelecekmiş bakalım
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 forgiver said: analog hat this. hala dijital hatta gecmemis sizin orası. kaldı mı yahu analog hat bu devirde.
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Köylerde , küçük şehirlerde devam ediyor , telefon numaralarının gizli gözükmesi, ama tüm şehirin değil arada bir kaç apartman ev atlamış oluyorlar herhal .
Öne çıkan mesajlar