draedan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 selamlar aylar sonra wow oyniim, warlock kasayim diyorum. Ama acaba catacylsm ile degisen dunyada kasmak daha mi eglenceli, daha mi degisik olur diye dusunmekteyim. Butun zone lar degismedi sanirim, lvl 0 dan max a kadar ne kadar etkiler acaba bu yenilenmis low lvl zone lar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bence heyecanı nın artmasını istiyorsan yeni ırklardan bir karakter açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeyazRus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bence hiç uğraşma pazar alanında nerdeyse key fiyatına char satıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bence yeni karakteri cata sonrası kasmak daha güzel olur. Ben benim altlardan kurtulup sağa sola dağıttım ve alt sayısını 1'e indirdim. Toplam 3den fazla karakter ile oynayamayacağım için cata ile beraber yeni bir tane kasacağım. Yeni zonelarda quest yaparak vakit harcamak daha keyifli olacaktır öyle üzerinden geçip sağına soluna bakmak ile olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 BeyazRus said: Bence hiç uğraşma pazar alanında nerdeyse key fiyatına char satıyorum ;) Böyle tiplere hastayım aklıma şu geliyor nedense. http://www.youtube.com/watch?v=fxWJD4NUSIw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 patch gelince kas bitane, catada da alt kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 patchle hangi yenilik gelicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 exp gelsin yeni ircla kasarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeyazRus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Castiel bende sana hastayım. CNMMMZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Expansion gelince kas bir tane goblin/worgen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 patche kadar bekle sıfırdan kascaksan. level 10da main ability ve pushback reduction alıyorsun ve downtime da epey azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yeni Azeroth'ta kas derim ben. Ben bir tane daha alt kasıyordum (level 25 civarıydı en son), Cata gelsin silip baştan kasacağım onu sırf yeni questleri falan yapmış olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, tbc ek paketinden sonra cıkan wotlk paketini hiç oynamadım tekrar oyuna baslamak istiyorum fakat aradaki uzun zaman zarfından dolayı oyuna alısmama gib iproblem yasabilmekten çekiniyorum. cataclysme kadar biraz oyuna ısınmak amaclı accountumu acsammı yahut cataclysmde direk baslayıp sıfırdan kassam mı. hali hazırda mevcut level 70 bir karakterim var. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şimdi cata ile kasmaya başlasak, 60a kadar değişen azerothda 60-70 arası 70-80 arası yine northrend outland de mi kasıcaz ? varmı 60-80 arası için yeni yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 En güzeli ne olurdu, sadece vanilla ve cata yükleyerek yeni oyuncularin baslayabilmesi. Seneler önce bitmis contenti alip yüklemek kadar sacma bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barrens, desolace, silithus ve daha bi çok yer değişecek sırf nostalji olsun son defa değişmeden bi defa daha görmek için kasılır aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yil 2010 hala questing ile char kasan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 2005 ten beri kesintisiz olmasa da oynarım... oyunun 5 yıllık olmasıyla quest yaparak vakit harcama arasında ne ilişki var? .. isteyen istediği gibi oynar ya da "char kasar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bende onu mrk ettim simdi.. senin sordugun soruyla benim attigim mesaj arasinda ne alaka var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kel alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hani selam iyi forumlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Phlox said: patche kadar bekle sıfırdan kascaksan. level 10da main ability ve pushback reduction alıyorsun ve downtime da epey azalıyor. bu patch ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 5 ya da 12 ekim mmo-championa göre. birkaç güne belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 benim satın aldığım cdkeyi hala kabul etmiyor zaten. eğer bliz çözmezse bunu bir daha ne wow alırım ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 12 ekim kesin, en erken yada, sezon bitmeden gelmezp peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar