iapetus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yok mu şu koca İzmir'de bu oyunun oynayan bi kaç kişi ya da oynandığı bir mekan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queenbob Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ben İzmirdeyim, biraz biliyorum ve iyi oynayabilen birileriyle karşılaşırsam mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iapetus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ben ve bir arkadaşım daha arada sırada buluşup oynuyoruz eğer oynamak istersen temasa geçelim. ([email protected]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ben de İzmir'deyim, fırsat buldukça oynamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iapetus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mail adresim yukarıda yazılı arkadaşlar buluşup oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 uniye ilk geldiğim sene teras cafe'de her haftasonu magic etkinliği ve draft turnuvaları olurdu. ama bilmiyorum hala orda oynayan kaldı mı? ibrahim diye bir adam vardı hepsini o düzenlerdi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 magic i belirli bir desteyle internetten oynamak lazım. Zaten işin cılkı çıktı yeni yeni çıkan desteler, kartlarla. Artık eskisi gibi toplama falan olayları dönmüyor hiç, en son çıkan desteye sahip olan kazanıyor bi şekilde. http://www.wizards.com/magic/digital/magiconline.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iapetus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben extended bir desteye sahibim şu anda. Yani destem; Time Spiral (until October 1, 2010) Planar Chaos (until October 1, 2010) Future Sight (until October 1, 2010) Tenth Edition (until October 1, 2010) Lorwyn Morningtide Shadowmoor Eventide Shards of Alara Conflux Alara Reborn Magic 2010 Zendikar Worldwake Rise of the Eldrazi Magic 2011 Scars of Mirrodin (effective October 1, 2010) Mirrodin Besieged (effective February 4, 2011) bu kart setlerinden seçtiğim kartlardan oluşuyor. Eğer destenizdeki kartlar sadece koyu renk ile işaretli olan kart setlerinden ise o zaman Standart diye adlandırılıyor (ki bu bildiğim kadarıyla tüm turnuvalarda kullanılan deste tipi). Ama dışarıda toplanıp oynanacaksa (yani benim birkaç kişi bulabilirsem eğer İzmir'de yapmaya çalıştığım bu) kimsenin kart tipini sallayacağını sanmıyorum. Ayrıca en yeni kartlara sahip deste her zaman karşısındakini döver fikrine katılmıyorum çünkü eski serilerde (cidden) çok kuvvetli kartlar var (ki bazen yasak geliyor bunlara) ve çok çok iyi random desteler oluşturulabiliyor bazen. Tekrar ediyorum İzmir'de oynamak isteyen arkadaşlar bana bir mail atsınlar Bornova' da buluşup oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Barnacle da oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Merhaba, Ben Bodrum'da yaşıyorum ama İzmir'de her zaman ziyaret ediyouruz. İzmir'de Benim hanımları aile yaşıyor. Eşim ve ben ikimiz Magic oynuyoruz ve oreniyouruz Biz Izmire'de insanlar oynamak bulmak istiyoruz. BB, Robert [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 haci, memleket nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ben Amerikalıyım. Benim eşim Turk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altharin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 MTG oynanan ve deck satılan mekan var özkanlarda shelter cafe hobby ve oyun üzerine bi mekan yazın haftada 1 draft yapılıyodular bu ara 2 haftada bir yapıyolar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Çok teşekkür edirim Altharin Soma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 I found Shelter today. Some info in case anyone else is interested. Email: [email protected] Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=127791647238585 Just so you know, I am in İzmir for Bayram and if anyone wants to meet at Shelter to play a few games let me know. I also have a new game called the Spoils and if you're interested in learning it I can bring those cards too. I will only be in İzmir till Friday. Soma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Vingthor said: uniye ilk geldiğim sene teras cafe'de her haftasonu magic etkinliği ve draft turnuvaları olurdu. ama bilmiyorum hala orda oynayan kaldı mı? ibrahim diye bir adam vardı hepsini o düzenlerdi falan o bahsettiğin ibrahim duruyor :)) walla gencleri bir kez daha aktif görmek ne güzel. o bahsettiğin günlerden sonra çoook kan kaybı oldu ne yazık ki.. üniversite bitip de çalışmaya başlayan 3-5 arkadaş şehir değiştirdi. bırakanlar oldu, o zamanlar lise vs okuyan gençler üniversite kazanıp yaban ellere gitti falan derken sayımız pre-release gibi özel zamanlarda bile çoğalamadı. shelter'ın bir katkısı olacağına inanıyorum ama hem mekan yeni, hem de warhammer'ın varlığı aslında biraz negatif etkiliyor diyebilirim (uzun hikaye, burada anlatmaya gerek yok) ama en azından bu başlık altına yorumlar atmış olan kişilerle bir görüşmek isterim... çok uzak vadeye koymaya da gerek yok bence : müsait olan arkadaşları 19 aralık pazar günü öğlen 14 gibi bornova teras'a beklerim. (talep olursa buluşma yerini değiştirebiliriz) ben başkaları adına söz veremem ama kendim en azından geleceğim. deste, kart herkes elinde ne varsa getirsin. oyun oynarız, deste kurarız, trade yaparız. allah ne verdiyse artık :P saygılar, ibrahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 onu bunu boşverde istanbula gel ibrahim bi tokatlıyım seni lan sepet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 son ana kadar haber beklememe ragmen kimseler iletişime geçmeyince sanırım iptal olmuş oldu organizasyon. ben yine de terasa gittim ama kimseleri göremedim açıkçası. neyse ben buraya mail adreslerimi bırakayım. isteyenler eklesin ve bir şekilde ulaşsın lütfen. e-mail: [email protected] / [email protected] msn & facebook : [email protected] görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 GAVUR IZMIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Hazır izmircon'da gaza gelmisken diyorum ki söyle ayda bir ya da iki haftada bir turnuvalar yapalım Shelter'da...standard olur extended olur genelde constructed yaparız...Sealed ve ya draft turnuvalar pahalı oluyor ne yazık ki,onları daha sonra düsünebiliriz... Bana göre en ideali 8 kisi toplayıp eleme usulü yapmak...söyle ki : Maç kazanan oyunuculara bir booster veririz...yani turnuvayı kazanan 3 booster,finale cıkan 2,yarı-finale cıkanlar bir booster almıs olur... böylelikle en an azından 4 kisiye bir booster vermis oluyoruz... Kaybedenlerde kendi aralarında yine eleme usulü birinci secerler onlarada bir booster acarız...birinci olandan en sondakine dogru acılan boosterdan pick yapılır yani iste kazananan oyuncu istedigi kartı alır sonra ki oyuncularda kalan kartlardan secerler sırasıyla... Bu sekilde en azından her katılan oyuncuya bir kart vermis oluruz...Bu sistemde 8 booster lazım tanesi 13 liraydı yanlıs hatırlamıyorsam belki konusur,görüsür bi seyler yaparsak 10 tl den alabiliriz.Turnuvaya giriside 10 tl yaparız herhangi bi kar vs olmadan... Kimler gelmek isterler ? istemezlerse neden istemezler ve ya baska bir teklifi,önerisi olan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magicforever Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bizde arada kendi aramızda draft yapıyoruz.www.magicturkiye.net adresinden konuşup satın alıyoruz. 10-11 civarında veriyor box alınca..ilgilenenlerin bilgisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackFlint Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ah şimdiye kadar nasıl bulamadım burayı. 1 kişilik yer var Cumartesi günkü draftta. 12 kişilik draft toplam. 11 kişi dolu. Kule Sakinleri'nde. Onun dışında sürekli draft düzenleniyor ve her gün oraya giden insanlar Magic oynuyor. Mekanı görmek, tanışmak, 2 Magic atmak isteyen arkadaşları bekleriz. FRP ve Warhammer'da oynanıyor. Beklerim İzmir'de MtG oynamak isteyen herkesi. Bana PM yoluyla ulaşabilirsiniz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar