di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selamlar, Dingil evladinin birini savciliga vermek icin dosya hazirliyorum fakat buldugum IP adresini teyit etmem gerekiyor. Oyle telefon numarasi falan istemiyorum esasen, sadece hangi bolgeye ait oldugunun soylenmesi bile yetecek su anda bana. Bu konuda sahip birileri varsa yardim rica ediyorum. Uyarsa karsiligini durum ya da yemek olarak odeyebilirim hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şehir olarak olursa şu işe yarıyor http://whatismyipaddress.com/ 2 3 site denedim, bu saçmalamadı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Genelde bagli bulunan bolge santralini veriyor bu tip siteler. Denedim bi, hatta dusundugum sehre yakin sonuc verdi ama tam olarak isimi gormedi ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 3 4 site denedim 2 si istanbul dedii 1 i izmir dedi, bu ankara dedi anca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Çanakkale'de gösterdi beni , Istanbul'un göbeğindeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 niye veriosun savciliga? bide savciliga verince onlar zaten bulmaya calismiyorlar mi kendileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 savcılığa isim olarak vermene gerek yok bildiğim kadarıyla. Şikayetçi olduğun durumun yaşandığı saat, tarih ve o durumu yaratan kişinin ip'si ile başvurunca telekomdan onlar ismi falan tespit ediyorlar diye biliyorum. cep telefonuyla yapılan denyoluklarda da öyle oluyor ha keza, rahatsızlık veren numaranın kime ait olduğunu bireysel çabalarla öğrenemiyorsun eğer numaram listelenmesin dediyse hat sahibi. ancak savcılığa numarayla başvurunca çat diye çıkartıyolar yedi sülalesinin nüfus kaydını bi de paticikteki insanların yarısının teyzesi telekomda çalışıyodu, hani nerdeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 delimanyakcapkin said: niye veriosun savciliga? bide savciliga verince onlar zaten bulmaya calismiyorlar mi kendileri? Abi bi derdim var ki veriyorum savciliga =) Bazi sitelerin icerigini degistirmis birisi, kendi capinda hacker olmus. IP adresini ve tam saatini buldum ben de. Olayin nasil yapildigini da cozdum. Hatta onunla da kalmadim adini soyadini ve telefonunu da buldum yapan kisinin. Savciliga vermedden once bu bilgilerin eslesip eslesmedigini kontrol etmek istiyorum. Eslesmiyorsa savciliga vermenin alemi yok cunku bir sonuc cikmayacak. Savcilik bunlari arastiriyor evet fakat onlarin bu sekildeki arastirmasi coooook uzun suruyor. Bu konudaki en son dilekcemi 2,5 sene once verdim ve ilk durusmasi daha gecen cuma oldu. Onda da bir nane cikmadi, sikyetci misin diye sorup, ifademi tekrar alip gonderdiler. Fakat bir isim sundugun zaman isler degisiyor. Ilk incelenen kisi o olur. Yine 2-3 gun surmuyor ama bir kac ayda halloluyor isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar