Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17-18k liraya otomatik tavsiye

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

ortalama 17.000 lira ayırdığımız bütçeye otomatik vites bir araç bakıyoruz (bağyan da kullanacağından aracı öyle bir koşulumuz var :p)

aklımıza takılanlar

audi a3 ambiente
megane 1.6 coupe
bmw 3.16

belki biraz zorlarsak impreza da olabilir.

(bunları beğendirebildik fotolarla eahah)

mevcut tercihler için yorumlarınız neler olur, ayrıca başka tavsiyeler de güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

audi a3 alacaksan max 2001 fln olur o da min. 100k km de olur.
bmw 3.16 97-98 civarı yine min. 100k km olur.
megane coupe, renault'cu olmama rağmen ben tercih etmezdim.

nissan micra'ları araştırabilirsiniz bana göre tipsiz ama hem çabuk elden çıkan bir araba hem de sağlam araç.

honda jazz'da olabilir, üsttekiler aynen onun içinde geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

BMW alicak olursa 316 almasin sakin. Oldukca sorunlu o modeli ve kasaya göre motor asiri zayif kaliyor. 96 yilindan sonra üretilen 3.18 (M43 motor) veya daha güzeli 3.20 alsin. Bende de otomatik 96 model 3.18i var ve 230bin de araba, ama hicbir sorun cikarmadi simdiye kadar.
Bir de (3.16 yi hic söylemiyorum bile) BMW'lerde kullanima bagli olarak sehir ici 7-13 litre arasi benzin yakiyor. Maddi tarafini düsünürsen Audi al. Yani aslinda öncelik Audi'den yana olsun benim fikrim :)

96' model M43 ve üzeri bmw lerde triger kayisi yok, zincirli yani.
Sosyal ağlarda paylaş

95ten sonra m52 abi motor, vanoslu tip.

bende var 96 3.20, m52 motoru.

13ten aşağı inmez şehiriçi =)

uzun yolda 9 falan.

herneyse kıza eski kasa bmw alınmaz. bu arabalar ilgi istiyor biraz. sanayi usta falan bilicen.hani sorun çıkarttığından değil. borusanda kökülme diye. Doğuş'un da az kalır yanı yok da neyse..

alın micra gecin =P
Sosyal ağlarda paylaş

3.20 kullanmadim haklisindir o konuda. 318'lerin 96 model ve üzerinde triger kayisi yok o yüzden demistim :) Bende 318i sehir ici 9 litre standart, kasarsam 7 litreye kadar iniyor. 4. vitese attirip 1500-1800 devir arasinda tutunca 7lt'ye sabitleyebiliyorum. Ama söyle bisiy var ben almanyadayim, radara yakalanmadan sürebilecegim max hiz zaten 60km/h :P Onun üzerindeki bir hizda 9lt altina inmesi imkansiz zaten eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...