Jesperian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 beyler zyxel prestige 630 adsl modem var. usb baglantılı , bir de adsl girisi var normal telefon jak girisi iste. baglantıdayken telefonda sesim normal gidiyor ama bana ses anormal az geliyor bu neden olabilir? telefonu odamdaki hatta splitter la bagladım ama oldu mu emin degilim tavsiyeleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 modemlerin bazılarıyla gelen filtreleme cihazları var, bazıları tek giriş tek çıkışa sahip ufak kutucuklar, bazıları da tek giriş çift çıkış vererek tel hattını girişe, bilgisayar ve telefona giden hattı da çıkışlara bağlamak suretiyle çalışıyor tek giriş tek çıkış olanlar ise, telefon hattı önce splitter ile ayrıldıktan sonra telefon makinesine giden hatta bağlanarak telefon görüşmelerindeki olası anormallikleri düzeltme işlevi görüyorlar sana bu filtreden gerek sanırım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 splitter bozukmus yaf deistirdim düzeldi eiwalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tamammen splitterla ilgili bişi zaten o[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hatta bağladığın alet sayısıda direk etkiler.ben hatta dsl modem açıkken 1 telefon bağlarsam gayet sorunsuz ama 2 tane bağlarsam aşırı cızırtı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar