Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ...resmen bunalıma giriyorum eve dün geldim sabah 5 6 gibi uyudum bir saat olmadı kalkalı hiç bir şey yapasım gelmiyor gözüm dışarda nereye gitsem diye düşünüyorum. neden böyle oluyor nasıl vazgeçerim bu huyumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 alkolün yan etkileri bence bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 yakın arkadaşlarınla bi yere çıkıcan yemek falan yemek için. ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Olm imkanım olsa keşke, şöyle topikler açanları bi güzel dövsek. Şöyle topik derken anlatabiliyorum dimi şöyleyi? Çünkü ıslak meşe odunu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 pazar günü sendromu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bide evinde sapik gibi almanca kasmak zorunda olanlar var. onlari da unutmayin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 eglenceye ddevam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 senko said: bide evinde sapik gibi almanca kasmak zorunda olanlar var. onlari da unutmayin :/ allah yardımcın olsun senko deli eder derler dieler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar