Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama takılanlar?

theCio

Öne çıkan mesajlar

Evet sımdı kolay sorular unuttum bunları mesela;
1)Oyunda ev kurdukdan sonra nasıl sılıcez .remove komutu olmuyor
2)Bırde eskıden ben bı komutla sadece 1 nesneyı degıl 4 tarafı ısaretlıyerek ortada kalan hepsını sılerdım o komut neydı acaba ?
3)Bı gm duvar koydugunda bı yere onu yere fıxlemesıne gerek varmı Yanı o sekılde bı player kaldırabılırmı veya bı sure sonra sılınırmı
4)Axıs yukledım ama axısde Items kısımdakı ısımlerı var ama yanda resımlerı gozukmuyo eskıden bunuda yapmıstım ama unuttum bunun cozumu nedır?

Sımdılık aklıma gelenler bunlar sonra eklerım gelırse baska....

Sımdıden Tesekkurler....[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

1-) .debug yazarak ayıklama moduna geç. evin tam ortasında gördüğün gem (spawn) evdir. onu silerek evi kaldırabilirsin.
.debug 0 yazarak ayıklama modundan çıkabilirsin.

2-) .nuke yazarak seçtiğin alandaki itemleri silebilirsin.
.nuke color 0480 veya .nuke nudgeup 5 gibi argumentler vererek toplu olarak itemlerde komut calistirabilirsin.
.nukechar = npcler için geçerli.

3-) evet kaldırılır, statiic yapmalsınız.
.xattr attr_static işini görecektir, veya static olarakta koyabilirsin.
.static i_wall_sandstone gibi

4-) axis'te settings'e gel, oradaki kutuları seç. itemler gözükecektir.[signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar axıs ısınıde yaptım cok saolun Bırde bu sabıtleme ısınde .xattr attr_static Bunu yapıp duvara tıkladım ben kıpırdatıyorum ama player kıpırdatamaz artık dımı ?

BU arada bu kadar hızlı cevaplarınız ıcın ayrıyetten tesekkurler :)[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma bır sey daha geldı Ben bı duvar koydum ıkı koselı dıyelım onu dondurmek ıstıyorum nasıl bır komut var .flip baska seyler e onduruyo ben etrafında dondurmek ıstıyorum .rotate dıye bır sey de yok o nasıl acaba ?[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

Bır vendor koyduk dıyelım ama axısden deıl oyundakı add menusunden O vendorun bı yerde durmasını ve kıpırdammasını ıstıyorum nasıl yapıcam Bıde vendor suan orda deıl onu nasıl yanıma cekıcem Suan aklıma gelen bunlar ?
Bırde o vendorun UStundekı kıyafetlerı deıstırme sansım varmı acaba ?
[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659

[Bu mesaj Cico tarafından 20 Ağustos 2004 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...