Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Td kapandı beyler

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

sepulcher sen gerizekalı mısın? okudun mu bütün yazılanları bari?

eleştiri bile değil yazılan. İZLEYEMEDİK dedi diye desu stream bırakıyor.

sonradan dün fevax visas'ın yanında desudan beni yalnış anladın yinede özür dilerim kızdırdıysam diye yine insanlık yapıyorum. sallamıyor bile.

çünkü götü kalktı bu kadar basit. izleyemedik dedik diye olay çıkıyor. TAMAM İZLEDİK TAMAM. iq ile meydan muharebesi şu yapılan.

sonra marinz'in yazdığı zerre umrumda değil. ama gelip bari soğuttunuz adamı demeyin. paşam İZLEYEMEDİK deyince bırakıyosa başlamasın yapmaya daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

"100 kişi diyorsunuz ama ben 2 dk düzgün izleyemedim streami."

şu cümleden "İZLEYEMEDİM" i mi çıkarıyosun? o 100 kisi muhabbeti hicbir anlam ifade etmiyo dimi? sen text ortamında bu kadar iddalı cümle kurarsan sonucu bu olur.

aklının bunu basmasını beklemem benim sucum.bende izleyemedim dedim test yayınları yapmasına yardımcı oldum. forumda"ya siz 100 kisi diyorsunuz da neyin kafasını yasıonuz ben 2dk bile izleyemedim" GİBİ ANLAMLARA GELEBİLECEK cümleler kurmuyorum

problem şu, daha oncede belirtilmis zaten. arkadas text ortamında yukarıda belirttigi cümleyi kullandıgı icin cok cesitli anlamlara geldi,sende mal gibi atladın ooo trollicek konu buldum , adam izleyemedim yazmıs hadi baltaliyim dedin ve basladın saldırmaya.

2dk oturup düsünsen "tamam elestiri yapılır da , boyle 100 kisi izledi diyonuz da ..." gibi iddalı cümle kullanması yanlıs ya, text ortamındayız" gibisinden bi sonuc cıkarırdın zaten.Ama embesil gibi oturup post kasmak varken niye yazmadan once 2 dk oturup düsünesinki? :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne trolü arkadaş? ben tsl'nin tüm test yayınlarına girdim. hepsinde durum kontrolü yaptık sürekli. izlenmiyor denildiğinde hiçbiri BIRAKIRIM O ZAMAN demedi. ha o zaman şunu deneyelim bunu deneyelim dendi.

100 kişi izledi bir başarı gibi söyleniyorsa e 100 kişinin birçoğu izleyemediyse BELİRTMEK normal değil mi? izleyemedim demek suçmudur yani.

yapıldı yayın fakat izlenilemedi haberiniz olsun. YAPMASAYDINIZ falan denmiyor. alınganlık yapılacak konu değil. kimse desuya ne hakaret ettiydi ne birşey. ne yorumuna laf edildi ne başka birşeyine. şımarıklık şuna kızıp bırakmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

sonradan dün fevax visas'ın yanında desudan beni yalnış anladın yinede özür dilerim kızdırdıysam diye yine insanlık yapıyorum. sallamıyor bile.

çünkü götü kalktı bu kadar basit. izleyemedik dedik diye olay çıkıyor. TAMAM İZLEDİK TAMAM. iq ile meydan muharebesi şu yapılan.

mesajını cidden söylüyorum görmedim. ama iyi ki görmemişim.
düşüncelerini de anlamış olduk. benim götüm mü kalkmış? heyt be...
şurda götü en aşağıda olan adamım ben be. yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle abi benimde anlatmaya calıstıgım sey o uzatmadım konuyu daha da yani forumda biri bişeye alınıyosa "ohoo amma drama yaptın, böle yapıcaksan yapma hic" diyemezsin yani text bu,herhangi bi şekilde vurgu yapamıyosun cümlelerine.haliyle yazdıgın şeyleri 2-3 kere düşünerek yazıcan
Sosyal ağlarda paylaş

mesajımı sallamadığını ignor ettiğini düşündüğümden bunu götü kalkıklık olarak yorumladım ben. maçtayken forumda cevabını yazdım diye pm atıp sonra beni bnet'te blocklaman apayrıymış.

kız arkadaşım bile ki anlamıyor starcrafttan onun evinde izliyodum senin stream'ini oturup dinliyodu. destekçine davranışına bak. muhteşem. başarılar diliyorum sana.
Sosyal ağlarda paylaş

lan desu ne kibirliymişsin :) streamide sen yapmamışdın sanki o gece? :D tamam iyi işler yapmaya çalışıyorsunuzda 100 kişi izlemiş süper gibi yazılınca "ben izleyemedim ki" denince neden kabahat oldu yahu. Ben izleyemedim bırakın gidin demedim ki. Biz bedava ve kendi zamanımızı harcıyoruz laf edemezsiniz gibi birşey yok sonuçta bir işe kalkışıyorsun bir sorumluluğun var.(bak senin yüzünden izleyemedim demiyorum ona göre cevap ver vereceksen xd) Ayrıca, Vinghor'a üzüldüm şimdi benim yüzümden ne hale geldi adam. (hayır hiç tanımıyorumda arkadaşı bana yanlılık yaptığını düşünenler vardıda..)
Sosyal ağlarda paylaş

bu threadde takındığım agresif tavırlardan dolayı herkesten özür dilerim. Amacım insanları kırmak değildi ama kırdım.

Kendi hayatımda da sorunlu bi dönem olduğu için sanırım burda boşaldım.

kalbini kırdığım MarinZ ve Vingthordan özür diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

öpüşün barışın veya ikinizide men etsinler paticik aktivitelerinden bence.

valla yanı elinzden tutup abilikmi yapalım. hıc deymez. iki el atarsınız kendinize gelirsiniz

aa ben laf edene kadar barısmıslar zaten, ne guzel. paticik starcraft komunitesinden beklenende budur işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...