gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 casper marka laptop kullanıyorum geçen aldım işte gayet güzel filan yanlız laptopun klavyenin sol üstünde 3 tane sıra sıra tuş var biri outlooku açıyor sanırım bastım açamadı yüklü değilmiymiş neymiş diğeri explorer sonuncu tuşa bastığımda ise fanlar susuyor, çok çok az sesle çalışmaya devam ediyor tekrar bastığımda ise eskisi gibi devam ediyor bütün fanlar devreye girdiği sırada bile sesi tamamen kısıyor şimdi bu özelliği asus un republic of gamers serisini bile kullanmış ama laptop konusunda cahil birisi olarak soruyorum : bu tuş nedir? :) cidden pek anlamadım, torrente falan açık bıraktığımda basarım ben buna da yakmasın işlemciyi gider ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bu devirde işlemcin yanabiliyosa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 işlemciye yükleme yoksa çalışmaz enerji tasarruf eder o tuşla yok ben ful çalışsın işlem yapmasam bile dönsün hayvan ngibi dersen kapatırsın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gece torrente açık bıraktığımda açarım o modu diye düşünüyorum ama cidden çok sessiz çalışınca kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Sistemi vardır onun kesin fazla ısınırsa otomatik açar kendini yeniden. Ama sen yine de kıllanıyorsan yazılımı falan varsa onu indirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Fanları daha az çalıştırıp işlemci ısısının biraz daha yükselmesine göz yumarak geceleri sessiz uyuyabilirsin o tuşla. Ayrıca windowsun güç ayarlarından işlemci kullanımını da %50'ye düşürebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 cpu msr diye bi program vardi onun gibiymis bu islemci hizini dusuruyormus, eh dusunce de az isiniyor az isininca da fanlar az calisiyormus manueli bugun okuma firsatim oldu da ehehe bir tehlikesi yokmus yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 laptopumun üstünde bi buton olsa basınca laptop yansa o laptopu yapanı ergonomik odunla döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ahahah abi bide o tusu mumkunse bole en absurb yere koysunnar ne biliyim mesela ses ugmesinin yanina felan elin carpsin surekli ama snein tus sey iste ya performance or silence olayi eski 486 larda wardi eauhau http://4.bp.blogspot.com/_lqcapwW1CkU/Sj_xDf0NodI/AAAAAAAADgo/HzM_Y8aiXYM/s800/Old_PC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 BonePART said: ahahah abi bide o tusu mumkunse bole en absurb yere koysunnar ne biliyim mesela ses ugmesinin yanina felan elin carpsin surekli ama snein tus sey iste ya performance or silence olayi eski 486 larda wardi eauhau http://4.bp.blogspot.com/_lqcapwW1CkU/Sj_xDf0NodI/AAAAAAAADgo/HzM_Y8aiXYM/s800/Old_PC.jpg abiiii hahah bu bilgisayarlardan bende vardı hatta PI 100mhz idi alet :D hala yazlıkta duruyo öyle çalışmadan :D antika mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.chip.com.tr/konu/super-sessiz-pc-ler-piyasada_22631.html belki laptoplara da koymuşlardır bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 dasaaa said: http://www.chip.com.tr/konu/super-sessiz-pc-ler-piyasada_22631.html belki laptoplara da koymuşlardır bundan ağır reklam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 buton olmasa da power planı max power saving e çekince de böyle oluyo ki. tüm laptopların da power manager gibi bişeleri vardır. ha bu daha pratik o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar