vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 said: yaptığı yemeğe iltifat etsem, gözlerine iltifat etsem gözlerin de ayni yaptigin patlican oturtma gibi, derin ve anlamli mmmm. falan gibi bi sahne canlandi gözümün önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 patlican oturtma yapıcak kız bulun da kör olsa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ...ama zombiler... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tam zombileri bertaraf ediyordum ki patlıcan oturtmaya dönmüş senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 SeaGle said: vanille wins. Bir kız olarak açıkladı durumu. Bakınız bi alamanyanın bi köyündeki bi kızımızın etrafında bile birsürü bu tipten insan varken dünyayı bi düşünün!! sen de mi brütüs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 SeaGle said: vanille wins. Bir kız olarak açıkladı durumu. Bakınız bi alamanyanın bi köyündeki bi kızımızın etrafında bile birsürü bu tipten insan varken dünyayı bi düşünün!!ne yavsadin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Rasmon said: bense sadece şarap kadehini doldursam, yaptığı yemeğe iltifat etsem, gözlerine iltifat etsem, sonra ışık loşlaşsa.. ... dasaaa said: sonra ışık kararırkene masanın üzerindeki çiçek mutasyona uğrayıp 2,5mlik bir yaratığa dönüşse ve o sırada kapıyı kıran zombiler içeriye saldırsa... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Abi ben yemek yapamayan kızla evlenmem, gerçekten evlenmem. O ne lan? Zaten düzensiz adamım, biraz düzenli birine de ihtiyacım olucak. Biraz rahata kavuşucam diyeceksin, hatun da yemek yapmayı bilmiyorsa yok abi. Ama çok büyük konuşuyorum biliyorum. Şimdi düşününce öyle gerçekten. Ama bir hanımkızın gençliğinde yemek yapmayı öğrenmesi farz ki zamanla daha iyileşsin. Tamam bir adamın da bilmesi onun her zaman yararına ama, evliliğin ilk günlerinde enteresan yemekler yapan bir kız başarılıysa gerçekten baya bir bonusu kapmıştır. Mideden geçiyor aga bu yol. Evlenince de dürüme mi abanıcaz ? Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yemek yapsın değilde yapabilsin.yani kabiliyeti olsun hiç olmassa.yoksa aç kalırız :D.çok isterse gider alışverişini yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 alışverişini yapıcaksın zaten , ne istiyorsa mutfak için getircen aga. Tamam yardım da edersin de, düşünsene yemek sana kalıyor. Of of. Gayet düzenli yemeğini yapıcak, yorgunsa zaten kalkar yardım ederim ben. İnsanlık, her şeyini bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi su seelenin koydugu fotoraftaki gibi pasakli, pis bi hatuna denk gelmeyin de yemegi sonra da düsünürsünüz. zira öle bi hatuna denk gelirseniz zaten istah, mide denen bisi kalmaz yemek yemek icin eheh. kuzenim esini cok pasakli diye bosamisti mesela. gerci tek sebep o degildi samursam ama, en büyük sebeplerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 allah korusun valla büyük konuşmamak gerekirmiş :D en pisinden geliyomuş direk bomba olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Otrivine said: SeaGle said: vanille wins. Bir kız olarak açıkladı durumu. Bakınız bi alamanyanın bi köyündeki bi kızımızın etrafında bile birsürü bu tipten insan varken dünyayı bi düşünün!!ne yavsadin be. niye belli ediyosun ki şimdi jahreinle yarış yapıyoruz ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi bu mutfakta teamwork olayına inanmıyorum.Tabiki belli şeylerde yardım edilecek hayat müşterek ama çokta müşterek değil valla kimse kusura bakmasın.Arada sırada mutfağa girer iyi yaptığımı inandığım şeyleri yaparım ama onun dışında bayana aittir mutfak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya olm tiimwörk falan dediklerinde "he tamam" diyeceksin zaten.. ben 4kere gireyim ondan sonra 40sene tiimwörk falan istemez bak hastalık vs haricinde. o kadar dağılıyor ki mutfak temizlemek de bi o kadar zor oluyor ki bir daha istemez bak. sonuçta temizlemek de tiimwörk! teknolojik alet vs kadın, araba parketmek vs kadın durumlarının aynısı sıradan erkek vs mutfak konusunda geçerlidir nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: abi su seelenin koydugu fotoraftaki gibi pasakli, pis bi hatuna denk gelmeyin de yemegi sonra da düsünürsünüz. Selam, pekala siz çok mu temizsiniz merak ettim şimdi. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 amacım vanille'i korumak değil, cidden merak ettim: sana ne ki bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, yanlış anlaşıldım sanırım, kusuruma bakmayın. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 selam yemeği kadın yapar, masayı kadın toplar, temizliği de kadın yapar, yapıcağım tek şey çocuğuma ilgi göstermek olur o da çocuk erkekse, hele ilk çocuk kız doğsun kadının objective listesine bi de rakı masası kurmak, dayak yemek vs eklenir teşekkürler, iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 laledevri said: vaniLLe said: abi su seelenin koydugu fotoraftaki gibi pasakli, pis bi hatuna denk gelmeyin de yemegi sonra da düsünürsünüz. Selam, pekala siz çok mu temizsiniz merak ettim şimdi. teşekkürler, iyi forumlar. selam lale, evet temizim. simdi o fotoda hijyenik olmayan bi ortamdan bahsediyoruz. ve bu kanimca pasakliliktan da öte direkt igrenclige giriyor. ama her insan evladi gibi arada odami dagittigim oluyordur. o kadarcik pasaklilik herkesde vardir. pasakliligin da dereceleri var, bu abla gibi 10 üzerinden 10'u pek nadir insan basarir. bence süperim. hatta cok omnipotent bir insanim. tsk, saygilar güzel forumlar^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, anlaştık o zaman. msn var mı bu arada konuşalım ? teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 adam hızlı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 selam, üzerine domestos döksem temizlenmessin pis herif. akilli ol. tesekkürler iyi forumlar bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, cillit bang, eser kalmadı kirdeng. beni de bozdu forumun geneli :( teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar