Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kizlar daha pasakli

Seele

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

bense sadece şarap kadehini doldursam, yaptığı yemeğe iltifat etsem, gözlerine iltifat etsem, sonra ışık loşlaşsa..

...
dasaaa said:

sonra ışık kararırkene masanın üzerindeki çiçek mutasyona uğrayıp 2,5mlik bir yaratığa dönüşse ve o sırada kapıyı kıran zombiler içeriye saldırsa...

...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben yemek yapamayan kızla evlenmem, gerçekten evlenmem.
O ne lan? Zaten düzensiz adamım, biraz düzenli birine de ihtiyacım olucak. Biraz rahata kavuşucam diyeceksin, hatun da yemek yapmayı bilmiyorsa yok abi. Ama çok büyük konuşuyorum biliyorum. Şimdi düşününce öyle gerçekten. Ama bir hanımkızın gençliğinde yemek yapmayı öğrenmesi farz ki zamanla daha iyileşsin. Tamam bir adamın da bilmesi onun her zaman yararına ama, evliliğin ilk günlerinde enteresan yemekler yapan bir kız başarılıysa gerçekten baya bir bonusu kapmıştır.

Mideden geçiyor aga bu yol. Evlenince de dürüme mi abanıcaz ? Yok artık.
Sosyal ağlarda paylaş

abi su seelenin koydugu fotoraftaki gibi pasakli, pis bi hatuna denk gelmeyin de yemegi sonra da düsünürsünüz.
zira öle bi hatuna denk gelirseniz zaten istah, mide denen bisi kalmaz yemek yemek icin eheh.

kuzenim esini cok pasakli diye bosamisti mesela. gerci tek sebep o degildi samursam ama, en büyük sebeplerden biriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya olm tiimwörk falan dediklerinde "he tamam" diyeceksin zaten.. ben 4kere gireyim ondan sonra 40sene tiimwörk falan istemez bak hastalık vs haricinde. o kadar dağılıyor ki mutfak temizlemek de bi o kadar zor oluyor ki bir daha istemez bak. sonuçta temizlemek de tiimwörk!

teknolojik alet vs kadın, araba parketmek vs kadın durumlarının aynısı sıradan erkek vs mutfak konusunda geçerlidir nihayetinde.
Sosyal ağlarda paylaş

selam
yemeği kadın yapar, masayı kadın toplar, temizliği de kadın yapar, yapıcağım tek şey çocuğuma ilgi göstermek olur o da çocuk erkekse, hele ilk çocuk kız doğsun kadının objective listesine bi de rakı masası kurmak, dayak yemek vs eklenir
teşekkürler, iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

laledevri said:

vaniLLe said:

abi su seelenin koydugu fotoraftaki gibi pasakli, pis bi hatuna denk gelmeyin de yemegi sonra da düsünürsünüz.

Selam,
pekala siz çok mu temizsiniz merak ettim şimdi.
teşekkürler, iyi forumlar.

selam lale,

evet temizim.
simdi o fotoda hijyenik olmayan bi ortamdan bahsediyoruz. ve bu kanimca pasakliliktan da öte direkt igrenclige giriyor.
ama her insan evladi gibi arada odami dagittigim oluyordur.
o kadarcik pasaklilik herkesde vardir. pasakliligin da dereceleri var, bu abla gibi 10 üzerinden 10'u pek nadir insan basarir.
bence süperim. hatta cok omnipotent bir insanim.

tsk, saygilar güzel forumlar^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...