Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 milf yönetir abi domine eder evini de çekip çevirir kocasını da aldatır paşalar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 lanallah cezanızı vermesin. bazen tam dayaklıksınız ama sevimli gibisiniz de kızamıyorum ki. kızlar kızlar gelem mi? iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Eralp said: ben daha fazla ayrıntı istiyorum tuz ruhuyla arındırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Lyvanna_Dolores said: Otrivine said: Lyvanna_Dolores said: 2 gündür çılgın gibi dip köşe temizlik yapıyorum. şu haldeyken bana pis diyeni kızılcık sopasıyla döverim.pis olmasan iki gun surmezdi taşınmış kadar oldum desem? bilmem anlatabildimmi.heheh hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kız arkadaşların celallenmesine hiç gerek yok. tanıdığım kızların çok büyük çoğunluğu dağınık ve bundan rahatsızlık duymuyorlar. öyleki benim rahatsız olup toplamışlığım, süpürmüşlüğüm bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Longshanks said: milf yönetir abi domine eder evini de çekip çevirir kocasını da aldatır paşalar gibi hahaha di mi enstantenelerde böyle su tesisatçısı ya da pizzacı gelince falan nasıl temizler evler, "bal dök yala" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 idilik said: SeaGle said: Fazla rahata alışmışsınız kızlar, evlenince yemek+bulaşık+temizlik olaylarını ananız da kocanız da yapmayacak, akıllı olun. hadi ya? 'ben allahına maçoyum, o halde tüm erkekler maçodur' gibi bir çıkarıma ulaşmışsın da, üzgünüm, yanlış bir çıkarım. iyi uykular... yoo maço değilim ki. Uzakan yakından alakası yok. Kimse kusura bakmasın ama yemek erkeğin işi değil. Temizlik de değil. Erkeklerde bu işler için yeterince estetik yok. Gereken özellikler kadınların genlerinde işlenmiş şekilde duruyor, lakin paslanıyorlar yeni nesil kızlarda. Çünkü fazla rahata alıştırma var. Tamam bi insan evladı iş+çocuk+yemek+temizlik kombosunu kaldıramaz. Ama iş kısmı yoksa yemek+temizlik+çocuk çok rahat yapılabilir. E şimdiki nesile bakıyorsun daha evlenmeden, iş yokken, çocuk yokken ne temizlik ne yemek, bilgileri sıfır. Kusura bakmayın ama "ay benim kocam arada yemek yapar olmazsa yemeğe çıkarız arada bir de ben yumurta kırar makarna yaparım" diye düşünen biri varsa fazla heveslenmesin, o kadar keriz bi erkek daha üretilmedi. Modern olabiliriz ama bu görev dağılımında değişikliğe gidebileceğimiz anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Valla ben çok güzel yemek yaparım da yakışır mı bilmem. Ayrıca sevgilime gittiğimde ayaklarımı uzatır tv izlerim yemeği o yapar haha. Arada lazım olursa yardım ederim tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ayrıca konumuz görev dağılımından çok kızların pasaklılığı. Yeni nesil kızların tabii. Erkeklerin yarısından fazlası, yaşadığı alanda belirli bi düzensizlik sınırının üzerine çıkıldığında durumdan rahatsız olup "ya biraz çekip çevireyim şu evi" diyebiliyor. Rahatsızlık duyuyor yani bi noktadan sonra. Bunun yanında son dönemde kızlara baktığımızda, büyük çoğunluğu yaşadığı mekanı bok götürse bile rahatsızlık duymayabiliyor. Hatta bununla ilgili bizzat gözlem raporları da var. Apartın temizlik işleriyle uğraşan görevlisi, yıl sonunda erkek dairelerinin kızlarınkine oranla daha temiz olduğunu tespit etmiş. E bir bina kısas olmaz ama hepimiz biliyoruzki genelde de böyle, saklamaya gerek yok. Bu durumların temelinde fazla rahata alışmışlık var. Evin erkek evladına bütün gereksiz işleri yaptıran, kızları el bebek gül bebek büyüten bi aile yapısı yerleştikçe de erkekler olarak boku yiyeceğiz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Vallahi tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı. Hayvan gibi pasaklı, pislik içinde yaşayan erkek arkadaşlarım da var yani. Kız veya erkek olmanın bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bence seagle haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Kızlar rahata alışmaya daha yatkın arkadaşım. - Ay bu kız çocuğu incinir bu buna iş yaptırmiyim. diyen aile ve - Olm kızları hoş tutmak lazım. diye düşünen erkek bireyler var ve bu yüzden daha fazla rahata alışma eğilimi gösteriyorlar. Sen kaç tane aile gördün "ay erkek çocuğu yorulmasın üzülmesin" diye bakan, ya da kaç kız gördün "erkekleri hoş tutalım elimizden kaçmasın" diye düşünen. KIZLAR ÇOK RERERÖSÜNÜZ LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi ben çay koymayı bile bilmeyen kız gördüm ki kızın evi bok götürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Valla biz evde 2 erkek çocuktuk ve çok da az iş yaparak yetiştik. Hatta annem hep derdi keşke kızım olsaydı da ev işlerini yaptırsaydım az biraz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Olay ev işleri değil. Biz de 3 erkeğiz, kız yok. Ev işlerine ben de elimi sürmüyorum evde tabi. Ama diğer bütün işlere koşuyoruz. Yazın dükkana koşuyoruz. Markete, pazara, ameleliğe koşuyoruz yeri geldi mi. E bunları yaptıktan sonra temizlik yemek gibi şeylerde kendi başının çaresine bakmak çok da ağır gelmiyor. Ama kız çocuklarının son dönem yetiştirilme tarzına bakarsak fiziki gücünün el verdiği işleri bile yapmıyorlar. Hep bi çıt kırıldımlık, hep bi rahatlık. Aman poşet taşımasın kolu kopar, ama yürümesin ayağı kırılır, aman çay bile yapmasın elini yakar. E böyle yetişmiş bi insan evladı ne temizlik ipler ne yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Valla abi genellemeler yanlış çıkabiliyor işte, ben hayatımda ne pazara gittim ne de dükkana yani. Yaptığım en ağır iş alışveriş poşetlerini taşımak falandır. Ama annem çok toplu düzenli bir insan olduğundan ondan düzenli yaşamayı öğrendim onun dışında yemek yapmayı falan da seviyorum hoşuma gidiyor hal böyle olunca düzenli yaşamak daha işime geliyor yani. Niye tartışıyosak bunu artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Yerlerini bilmeleri için tartışıyoruz dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Benim kız arkadaşım evde toz zerresi görse dellenir. Benim hatun mu bozuk lan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Hello, IT. Have you tried turning it off and on again? mutfakta mı şu anda kendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 the it crowd'a özlem görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Flameoffear said: Benim kız arkadaşım evde toz zerresi görse dellenir. Benim hatun mu bozuk lan yoksa. o kadar da abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi bu sistem gene "mesaj yok bilmem ne" diyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ben buraya az önce post attım kaybolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 annem gibi yemek+temizlik yapan bi kız bulim, eli yüzü düzgün olsun biraz, basarım nikahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar