Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şimdi kablonetin (uydunetin ofişıl adıylan) kablolu modeminde router yok. bi ethernet çıkışı var sadece. kablosuz modemi de çok pahalı. ben bu modeme ekstra bişey bi aparat falan takarak bilumum routera / wireless routera çevirme ev arkadaşıma da net bağlantısını verebilme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ayrıca elimde airties rt-204 adsl modem var bi faydası olur mu bi şekil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 adsl modemin switching ozelligi varsa duz portlarindan manuel ip vererek baglantiyi paylastirabilirsin ama uydunetten ip alman gerekir ( ip basina ekstra 1.5 lira gibi bisey galiba) veya bi router alir kablo modem den router a cikarsin, router lokal bicimde halleder. birinci cozumu pek onermiyorum, ikinci cozum en rahat ve kalici cozum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Evet elindeki ADSL modemi router olarak kullanman mümkün. Donanimhaber'de bir başlık vardı bunun için. Şunu bi incele veya türevlerini bulabilirsin :) http://forum.donanimhaber.com/m_36632661/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 port switch ozelligi olan adsl gateway ler icin gecerli bu. rt 204 ne alemde bilmiyorum. gateway den de onceliksiz portlarla ne denli routing yapilir bilmiyorum acikcasi. ama oluyorsa ucuz cozum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar