stingbull Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Merhaba şöyle saçma bi sorunum var allah belasını versin; bilgisayarı açıyorum her gün net düzgün var falan, ama bi süre sonra atıyorum 10gün sonra bilgisayarı tekrar açtığımda internet bağlantısı yok gözüküyor. Ama modemde bütün ışıklar yanıyor, bütün kablolar bağlı ve ağ bağlantılarında da sorun olmadığını görüyoruz. Yani görünürde hiçbir problem yok fakat net anca modeme restart atınca geliyor. Bu saçmalık düzenli olarak oluyor. Mesela bu postu yazmadan önce oldu, bi süre sonra yine olur yani.Sizce modemde mi sorun var?Yoksa nerde olabilir ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 -hattında cızırtı yok di mi? -paralel telefon bağlı mı? -nerede oturuyosun?: bazı yerlerde yüksek net hızını internet altyapısı kaldırmıyor. örneğin 8 mbit'i 4 mbit yaptırman gerekebilir. -driverlar güncel mi diye kontrol etmişsindir heralde aklıma bunlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 modem ne marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 usb modem mi kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aynı sorun bende de var. bazen bilgisayara reset atsam da düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 evet şimdi baktım konuya, soruları cevaplamaya çalışayım yardımcı olursunuz belki: -hattımda cızırtı yok -paralel tel. bağ. ne demek bilmiyorum ama splitter var işte telefon diğer odada.Benim odada sadece tel. hattından internet için yararlanıyorum -1mb kullanıyorum oturduğum yer kaldırsın artık 1mbi :D -ethernet bıdısının driverı yüklü ama güncelleme ihtiyacı duymadım işime yaradığı sürece :/ -modemim D-Link DSL 500T -Hayır USB modem kullanmıyorum ethernet kablosuyla bağlı bilgisayarıma. mantık yürütmeye çalışıyorum ya modemde var birşey, ya da kablolarda böyle bişeyler bıdı bıdı falan :D aklıma hiçbişey gelmiyo en cenabet sorunlar beni buluyo zaten inanmazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hamachi falan varken bende buna benzer bi sorun oluyodu varsa kapa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 daha pc ilk açıldığında diyorum yani hiçbi program açılmıyor. Kaspersky, msn, bilmemne bi onlar açılıyor ilk işte. msn açılmadığında da netin olmadığını anlıyorum ve reset atmam gerekiyor modeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 haftaiçi mesai saatlerinde olursa bu dediğin şey ttnete bi telefon çak düzeltiyolar aynı şey dört beş kere oldu beş kere telefon ettim sonra usandılar neyse sorun kökten hallettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 eheh bi gün 4 saat boyunca aralıksız internet gitti, geldi 5 dk gitti 10 sn. geldi falan.. kendiliğinden düzelmeyecek herelde bi arayayım dedim telekomu, 2-3 kez çaldı ve internet geldi. murphy'e inandım sdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar