mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 paticik savaş ve tatil muhabiri olarak bodrum izlenimlerimi bildirmek istedim. Yeni geldiğim cennetin ve uygarlığın dünyada ki yüzü Bodrum ile ilgili bar, sahil, kültürel ve turistik olarak yaptığım geziden notlar aktarayım dedim. Gümbet; kumsal isteyenler için ideal, bir otelin önündeki sahile kurulduk, içecek birşeyler ısmarladık o zaman rahatça oturabiliyorsunuz. Kumsal alabildiğince kumsal, ama deniz derinleşmiyoru hemen, ayrıca üstsüz ve string mayolu bayanlar görmek isteyenler için cennet. Evlenilecek ideal yapıdaki tatlı bayanları ile güzel bir sahil mekanı. Yalıkavak; mis gibi deniz, tavşan adası ve kalıntıları, tekrar mis gibi deniz. Gümbet ve Bitez e görece daha sakin. Balıklarla yüzmek ve takılmak için ideal, kassak nemoyu bile buluruz o derece güzel. Bitez; Otel önlerindeki sahillerde gene demlenebilirsiniz, zaten beleşçi olmadıkça çokta güzel servis vs yapılıyor. Etrafta kalan otellerdeki insanlarda burada oluyor, genelde ingiliz, hollanda, az biraz alman ve ruslar var. Türklerde az olarakta olsa mevcut. O günkü izlenimlerimde çıtır statüsünde birçok kız gördüm. Lakin kırolar ve miçolar bodrum'un bir tarafına koyar en kral çapkın onlar tezi çürüdü. Kaç kere hemde, kızlar sarhoş olmadıkça kırolara yüz vermiyor ondan paticikte ki kırolara duyururum avuç + yalamak fiillerini bir fiil uygularlar. Deniz iyi zaten, kumsalı daha mantıklı seviyede derinleşiyor, balıklar ve kaya balıkları ile deniz keyfi yapılabilir. Xuma : Güzel bir sahil klübü, giriş 35 mil adam başı. Ama içeride bu parayı harcayabiliyorsunuz. Jet ski, hamburger de alınabiliyor. Jet ski'nin 10 dk sı 40 milyon, ama kıvamıda o zaten sonrası bayıyor ve kol ile bel ağrısı olabilir dalga durumuna göre. İçerisi gayet rahat, gelen insanların kalitesi belli, neredeyse tamamen Türk ağırlıklı konukları oluyor. Para = kalite Göltürkbükü: Bir sürü sosyetik irili ufaklı yeri var, mis gibi bir denizide var. Sosyetik takılmak ve şamdan tarzı dergilerde görüntülenmek için uygun bir yer, mekanın ufaklığı ve gölge azlığı nedeni ile tercih etmediğimiz ama denizinin girilesi olduğu bir bölge. Bafra Pidecisi: Turgutreis'te bulunan, enfes pidesi olan özellikle pastırma ve yumurtalı pidesinin kesinlikle denenmesi gereken yer. Bodrum Kalesi: Mimari harikası, arkeoloji harikası bir yer, kesinlikle gezilmeli. Prenses mumyası için + 2 ml fazla ödeniyor, camlı bir bölüm içinde + 2 ml tabi Türk vatandaşı tarifesi bu. Kale girişide 3 ml. Prenses mumya odası hafif yalan, prensesin iskeleti var, altın takıları ile beraber, görmesenizde olur. Mahzene indik, zindana girmeyin çocuklarınızı götürmeyin uyarıları vardı, çok komik geldi bir anda, korku tüneli parçası gibi bir yer. İngiliz ve Alman kuleleri gezilmeli. Yılanlı kule ve şapel içide görülmeli. Barlar Sokağı: Hadigayri - güzel müzik, çoşma olasılığınız çok yüksek. Dansçı kızlar dj bölmesinin yanında ayakta dansedip konukları çoşturuyor. Türklere giriş ücreti olabiliyor, ayrıca damsız girilmez. İçki fiyatları heryerde aynı, çok çok pahalıda değil. Votka portakal kadehi 7 mil. Yettigayri - Hadigayri'nin hemen bitişiğinde, denizde bulunan sal kısmı çiftler için özellikle yakınlaşmak için yer arayanlara ideal. Oturun için içkinizi yıldızların altında ama dans pisti kalabalık, kuru bir kalabalık var kız arayanlar için çok seçenek yok. Türk ağırlıklı genelde. Lodos - mexinth'in yani benim favori yerim. Neden mi hımm :-) Turist ağırlıklı konukları var. Denyo bir tip iseniz damsız almazlar, normal biri iseniz damsız giriş ücreti 15 mil. bir içki alabiliyorsunuz. Dışarıda bir tv koymuşlar, içeride ki kamera ne çekiyorsa görüyoruz, ayrıca deniz kenarında ki dans bölümünde de kocaman bir perde var, orada da kendinizi dans ederken izleyebilirsiniz. Şansınız denerseniz, birşeyler olabilir tarzında bir yer. Güzel gruplar geliyor, İsrailli, İngiliz, Hollandalı, Rus turistler mevcut. İsraillileri tek geçerim. En eğlenceli ve kafa grup İsrailliler çıktı. Annesi ve babası ile gelen ingiliz ve ruslara dikkat! Waffel : Bardan çıktıktan sonra yol üstünde birtane waffelcı var, adını anımsamıyorum ama 6 - 7 milyona dehşet bir waffel yiyorsunuz, üstüne o enerji ile birkaç saat daha ayakta kalabiliyorsunuz. Kesinlikle denenmeli. Şehir meydanındaki Diving Club isimli mağazadaki deniz gözlüklerini tavsiye ederim. Özellikle View marka olanlar harika, lensle dalmanın keyfini yaşamak isteyenlere birebir. Ucuz sayılmaz ama kaliteli bir gözlük için alınır. Ayrıca gezipte şu an aklıma gelmeyenleri sonra yazacağım...[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evliya çelebi gibi yazdım demek kız resmi olmayınca olmuyormuş =)[signature][hline]sonunda yeniledim.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tavşan adası ve kalıntıları ?Gümüşlük dicektin sanırım eğer orasıysa balık yemeni isterdim buranın en iyi balığını yapıyorlar diğer barlar ve plajlar hakkında deiklerini onaylamakla birlikte yetti gariyede girip vodka kola içmeni, bodrum kalesinde rüzgara karşı şarap içip kemanist arkadaşımı dinlemeni,mendirekte demlenmeni,barlar sokağından sağlı sollu çıkan dar sokaklarda yürüyüp akdeniz ambiyansını yaşamanı isterdim.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 mex ii yazı yazmışın ama bi yer çok dikkatimi çekti merak ettim. annesi we babasıyla gelen ingiliz we ruslar konusunu biraz daha açar mısın? tam olarak noldu? yani tepkileri nasıldı kızların ailesinin? istersen ö.msjdan da söliebilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yettigaride içtik zaten, sal kısmında daha çok. Bodrum kalesinde şarap hiç aklıma gelmedi, öbür yerde öyle, ama o ara sokaklara girip çıktık, biraz, birkaç gecede ne kadar koklanabilirse o kadar kokladık o havayı. O anne baba olayına şahit olduk, birebir yaşamadık. Kızlar dans ederken sonra babasımı ne çağırmıştı, öyle bir rezillik, hem dans eden çocuğu rezil ettiler hem kızları, rahat vermeme durumu bir nevi, eh insan da diyor nedir bu iş gelmeseydiler diye. Gümüşlük haklısın, oradaki tapınak hakkında daha detaylı bilgi nerde bulabilirim? Birde Fashion TV plajı var, ona bakan tepede hemen yolun kenarında dağa oyulmuş tarihi bir ev var, fotoğrafı çektim ama dallama vatandaşlar duvarlarına ibo aslıyı seviyor gibi spreyle yazı yazmış yazık. Kültür bakanı olsam camla çevreler birde gişe koyardım o derece ilginç bence. Bu arada anfi tiyatronun arkasında ki ericsson yazısıda rahatsız etti hafiften. Seneye kısmetse tekrar gitmeye niyetliyiz, o zaman şarap keyfini ve önerilen diğer şeyleride denemeye niyetliyim.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben açiyim o konuyu... Mağlum yabanci kizlarimiz erken ergenleşiyorlar ve 14 yaşindaki bir hatununu 18 fln zanedebilirsiniz, yada 20 altindaki bütün kizlarimiz aile tarafindan yakin markaj altinda ancak barlarda ailelerine şebeklik yaparsaniz belki size karşi biraz tolarnz gösterebilirler o zaman yaklaşirsiniz... Yoksa direk engel olurlar. Gümbet için ayri bir rapor lazim bence Tamamen turist kaynayan bir yer. Sadece yabancilara çalişan pek çok bar var. Gümbette gideceklere Siesta bari tavsiye ederim hem içkisi ucuz hemde bazen güzel ortamlar olabiliyor inglizler tarafindan. Club Matrix'e sakin gitmeyin orasi ne kadar güzel görünsede içerisi sinek aviliyor. Barlar sokağina gidecekseniz gümbette ya iyi bir inglizce veya başka dil sayesinde yabanci taklidi yapin yada direk yaniza turist bir kiz bulun. Hiç şansiz yoksa erkekle kanka yapin bara girene kadar sonra naş
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Siesta ve matrix hakkındaki duyumlarım benimde öle.www.bodrumonline.com dan bir şeyler bulabilirsin sanırım.O türkcell yazısı öle koskoca reklam bari adamakıllı yapsalardı ama yapamadılarda;oranın arkasında mağralar var görülesi yerlerdir yalnız yırtık kadın iççamaşırı bulunabilitesi yüksek ;).bu arada gelcek sene gelecez deyince su satırları yazmam farzdır. Yokuşbaşına geldiğinde Bodrumu göreceksin, Sanmaki sen geldiğin gibi gideceksin. Senden öncekilerde öyle dediler; Akıllarını Bodrumda bırakıp gittiler Halikarnas Balıkçısı[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Gümüşlük Cumhurun yerinde balık yememiş biri balık yedim dememeli. Türkbükü geceleri inanılmaz güzel ve şirin olmuş. Onlarca restoran ve bar sahil yolunun çevresini kaplamış durumda. Halk eğer deniz ve çevre kirlenirse müşterilerin biteceğinin ve aç kalacaklarının bilincinde bu yüzden baya temiz tutuyorlar Türkbükünü. En güzeli ise bizim evimizden sadece 4 dakika uzaklıkta tekne ile hehehe. Nerde Aksiyon orda Absiyon. hihihio[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ucakla giden olursa guvercinlik'te kohne var orada balik yemenizi tavsiye ederim israrla.obur turlu bodrum'dan uzaktir ona gore :)
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 seneye bu başlığı kontrol edip gideceğim Bodrum'a cumhur'un yerini gördük ama popstar barış resmini görünce uzaklaşmıştık :p ek: birde gümüşlük'te tavşan adasının orada girişte bahşiş kutusu koymuş üstüne merhaba, hoşgeldiniz ve güle güle yazmışlar. Sarhoşların işimidir diye sormadık değil, birde bir tarafına çöp yığılmış adaya giriş yaptığınız yerin solunda, alemci çöpleri onları kaldırsalar harika olacak. [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 20 Ağustos 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar