elma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Burdan daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir nedir ne değildir? Fiyatlar aşırı güzel de. Aynı şekilde dealextreme.com da varmış, onu da merak etmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dx tamamen güvenlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 peki bu fiyatlar neden bu kadar ucuz? focalprice daki gibi 1 centlik ürüne bile beleş shipping var mı? shipping alt sınırı var mı? sipariş kaç günde nerden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dealextreme den gecenlerde bumper almistim iphone 4 icin, apple beles bumperlar icin 2-4 hafta arasi beklemem gerektigini söylediginde bende sansimi denemek icin siparis verdim ve gelmesi hem 20 günü buldu almanya'ya hemde gelen ürün bildigin rezalet ne kesimleri uyuyor telefona ne adam gibi bir malzeme var telefona dogru düzgün oturmuyor bile alti üstü bumper sadece telefonu cevreleyecek bir plastik parcasi neyseki apple 1 hafta icinde ulastirdi rahat ettim dealextreme cok övülüyor genelde ama benim sansim pek iyi gitmedi ürünü gönderiyorlar mi diye sorarsan evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 focalprice'ı kuranlar dealextreme'den ayrılanlar güvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 elma said: peki bu fiyatlar neden bu kadar ucuz? focalprice daki gibi 1 centlik ürüne bile beleş shipping var mı? shipping alt sınırı var mı? sipariş kaç günde nerden geliyor?var hepsinde free shipping 2 hafta içinde geliyor. Hongkong'dan geldi benim bisiklet zilim mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 şimdi ben hem focalprice'dan hem dealextreme'den 20-30 dolarlık parça seçtim, siparişi henüz vermedim.. kredi kartımla alsam güvenilir midir? bi iki siteden siparişler ipod touch aksesuarları ve 1-2 zippo çakması çakmaktan oluşuyor, çakmaklarda sorun çıkar mı postayla girerken falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Gecen aylarda dealextreme'den 20 USD'lik alisveris yaptim. Kredi karti kullandim. Ne odemede, ne urunde ne de teslimatta sorun yasadim. Urunler Wii Remote Control ve Motion Plus, birkaç tane de iviz zivir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 paypal kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 alisveris yaparken bu sitelerin uretici degil de araci oldugunu unutmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 size bir deneyimli alıcı tavsiyesi: dealextreme, focalprice gibi sitelerden alım yapmadan önce çinli toptancı sitelerden fiyat bakın. kargoları asla beleş değil ama fiyatları dealextreme'e göre falan 100% ucuz. site de bu: http://www.wsdeal.com hadi dağılın rep'leri esirgemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://www.thewholesaleforums.co.uk/forum/showgroups.php şu listedeki advertiser's grubunun tamamı da dealextreme, wsdeal, focalprice türevi. hani zamanı olan açıp bakar karşılaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ya benim de şu radyo kontrollü helikopterlerden alasım var da, o paraya değer mi diye merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yani $11-$12 diyor wsdeal'da 15-16 lira eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar