Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geri donuyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seele said:

ne ara biraktin ne ara geri dönüyorsun neler oluyorrrr.

aion un yarattıgı yogun 15 saatlik iş gunlerini geride bırakıp

hem kendime hem okuluma hemde starcrafta deger vermeye karar verdim

up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Whoisme geçen Ventrilo'da Bloody ile bazı konuşmalarınıza kulak misafiri oldum. Mikrofon olmadığı için bir şey de diyemedim.

Açık açık maphack yaptığından bahsettin. Hatta Bloody'ye de sordun "Sen de kullanıyor musun?" diye. Bloody sana "Ben sevmiyorum öyle şeyleri, bileğimin hakkıyla kazanmak istiyorum" dedi. Sen de "Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" dedin. Gene de yeni maphack çıkmadığı için üzüntünü dile getirdin.

Ben Bloody'nin yerinde olsam, sen daha "Ben maphack yapıyorum" dediğin an sana "Hayatta başarılar" der oyundan çıkardım. Oyundan çıkmayı bir kenara koy seninle hiç bir ortamda muhattap da olmazdım. Yani maphack yapan bir insan benim nezdimde herhangi bir hırsızdan farklı değil.
Mesaj tarihi:
stimpak said:

""Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" ne demek ya ahaha.

ethic fail

3 mac arka arkaya karsımdakinin yaptıgını gordum o yuzden yaptım demiştim eksik yazmış arkadaş alsjdşa
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

Whoisme geçen Ventrilo'da Bloody ile bazı konuşmalarınıza kulak misafiri oldum. Mikrofon olmadığı için bir şey de diyemedim.

Açık açık maphack yaptığından bahsettin. Hatta Bloody'ye de sordun "Sen de kullanıyor musun?" diye. Bloody sana "Ben sevmiyorum öyle şeyleri, bileğimin hakkıyla kazanmak istiyorum" dedi. Sen de "Ben de zaten diğerleri yapıyor diye yapıyorum" dedin. Gene de yeni maphack çıkmadığı için üzüntünü dile getirdin.

Ben Bloody'nin yerinde olsam, sen daha "Ben maphack yapıyorum" dediğin an sana "Hayatta başarılar" der oyundan çıkardım. Oyundan çıkmayı bir kenara koy seninle hiç bir ortamda muhattap da olmazdım. Yani maphack yapan bir insan benim nezdimde herhangi bir hırsızdan farklı değil.

ne gibi bir hırsızlık sayılır ? veya bak ben farkını soyliyim istersen...

3 maç arka arkaya karşıma çıktı sonra 2-3 gun total de kullandım... sanki acc hackliyomuşum gibi cok konusma ben en azından soyleyebiliyorum sanki hicbiriniz kullanmadı... oyle boş boş konuşma lombak evet kullandım uzuldumu dalgasına idi ciddi konuşsam niye guluyim konusurken? neyse takıl kafana gore hırsız mış .....
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...