Solinari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ben bu porgramın nasıl calıstıgını anlamadım daha dogrusu scp falan dio acklayabileck varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bana macroman 2.0 yollasana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 o çok eski bişi die biliorum ben en son sanırım 1.7 mi neydi onu kullandım o güzeldi.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya dosyadan open script de sen orda ornek script var onu aç zaten anlarsın nası çalıştırcanı ornek vermiş altada satır satır açıklama var[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 www.ultimaturkiye.com adresinde 1.7 vardı sanırım.oradaki dosyalardan .dll uzantılı olanla digerini windows/system içerisine atıyorsun.Daha sonra açtığın macroman'de oynadığın serverın adını bulup filtreliyorsun.İstediğin ayarı yapabilirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 http://makroman.lantar.net/download.html 'de Macroman 2.0 var... Script olayina gelince; Tusabas(f1) bekle(2500) click(124,245,sol,tek) bekle(3000) end seklinde basit seyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ayrıca o download verdıgın sıtede zaten nasıl kullanıldııg yazılmıs bıraz arastırsınlar. dımı yani?[signature][hline]Retired NBL Player: Silent Morniel Now, he is only . . . Silent kimdir,nedir,necidir...?[spo1=Silent] -Bu imza için Coder 'e teşekkür eder. -İBU'de Biyoloji(ing) bölümünde okur. -Uo Oynardı bi zamanlar. -Emekli NBL/North rally pilotu. -Sc : Bw Hastasıdır. -Script Yazmaya çalışır. -Cs Oynar.(iidir) -Koyu bir BJK taraftarıdır. -Avenia'da stafflık yapar. -Bu tip imzaları birinden çalar.(bu kesin) -En büyük ideali Blizzard'ta temizlikçi olmak. :)[/spo] Avenia / [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1.7 kesinlikle daha başarılı en azından birkaç saniye içinde kolayca halledebilirsiniz..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Uo loop u tek gecerim eski meski ama guzel[signature][hline]Helarus Catviezel.... SOLIDSNAKE (Everytime Unlive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 E yardıma tıklayınca zaten uzun uzun size göstermiş :D. Bikere okusanız olacak ama buraya yazmak daha kolayınıza geliyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 En güzel version budur tanımam üstüne blachsmith fln hepsini kasarsınız çok basit ayarlamalar mouse pozisyonu bile çok rahat ayarlanıyor. Reklam yapar gibi oldu ama :D Macro Man 2.0[signature][hline]Antares Uo Shard [b]Kim Bu Chimera ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar