sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 8.15-16 sene kadar once, ankara cinnah caddesi'nde alkol entoksikasyonu tesiri altinda seyir halindeyken bir trafik kazasina mudahale eden ekip otosunun yaninda durup, arabadan inip, arka cepten cuzdani cikarip, ekip otosunun kaputunun uzerine atip, "ben komiser masters, olaya el koyuyorum" demek; hemen akabinde sabaha kadar dayak yemek, sabah esat karakolunda nobeti devralan abilere olayi anlatip guldurerek sicak cay ve simite hak kazanmak, yeni olan herseyden keyif alma hali diye de tarif edilebilecek kisa yoldan genclik diye anilan toksikasyonun tesiri altinda evin yolunu tutmak. ben yapmamak, bir arkadas yapmak. ÇOK iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahsjhdsafhalfhsljgfeı çok iyimiş benim okurken canlandırdığım sahne baya iyiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 sokakta abeciler gibi arkadaşlarla vodka içmek. mavişehirden atakente park halindeki arabaların aynalarını, çeşitli estetik tekme hareketleriyle kırmak. evi atakentte olmak arkadaşlardan ayrılırken başka kırmayın diye tembihlemek. arkadaşların dinlememesi. son bir arabanın aynasını kırması. olayın bostanlı polis karakolunun orda olması. polislerin alarm sesine dışarı akması. 3 arkadaşı arabaya bindirip, boş bir depoya gitmeleri. ağız burun dalmaları. hiç ayna kırmamış arkadaşın burnunun kırılması. bu nası? true story ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ilk olay komik başlayıp, ortalarda darbelerle süslenmiş fakat sonlara doğru çay simit vs ile tekrar gönülleri kazanmış bir olayın hikayesi. seninkisi ise vandalizm bi manteliteyle başlamış, darbelerle pekişmiş ve haklı sad endingle tamamına ermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 komser colombo versiyonları da var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 nomsaR said: ilk olay komik başlayıp, ortalarda darbelerle süslenmiş fakat sonlara doğru çay simit vs ile tekrar gönülleri kazanmış bir olayın hikayesi. seninkisi ise vandalizm bi manteliteyle başlamış, darbelerle pekişmiş ve haklı sad endingle tamamına ermiştir. iyi özetlemişin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar