sandalye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Şimdi birkaç gündür yaşadığım bir olay baya canımı sıkmaya başladı, ailemin nasıl karşılayacağını filan düşünüyordum çok dert ediyordum bir şekilde ailemden gizli halletmeye çalışıcaktım ama çok yordu, bende düzgün bir şekilde aileme durumu anlatım anlayış bekliycem. Şimdi ilk olayı anlatayım çünkü bazı sorularım var. İstanbula geleli 4-5 gün oldu. Geldiğimin 3. günü dudulluda oturan çok sevdiğim bir arkadaşımın yanına gittim, evde oturduk filan sonra beni Ataşehire bırakıcaktı kendisi yolları bilmediğim için. Evden çıktık 2-3 dakka oldu yolun sonunda yunus polislerini gördük, yürümeye devam ettik. Polislerin yanına geldiğimizde bize seslendiler yanlarına gittik. GBTye baktılar üstümüzü aradılar ardından gidebilirsiniz dediler kimlikleri geri verdiler. Tam giderken baya uzaktaki bir polis "tut onları" diye bağırdı. Biz geri döndük ne oluyor diye. Biranda kelepçe vurdular bileklerimize ve "esrarı hanginiz attı" diye sordular. Olaydan bir haberimiz olmadığını, konu her neyse bizimle alakası olmadığını söyledik. Ardından hemen bir ekip arabası çağrıldı karakolun yolunu tuttuk. Tutanak tutuldu, tutanakta iyi niyetimizden bahsedildi ama 4.8 gram esrarın 3 metre yanımızdaki çalılıklarda bulunduğu yazıldı. Bu tutanağı imzaladık. Ardından ifade verdim karakolda. İfadem: "Evden çıkmış yürüyorduk polislerle karşılaştık üstümüzü aradılar, gbtmize baktıp gidebilirsiniz dediler 20 saniye geçmeden bir tane polis tut onları diye bağırdı, esrarı kimin attığını sordu. Olayla bir ilgimizin olmadığını söyledik. Ben esrar kullanmam, hayatım boyunca hiç kullanmadım. Esrarla işim olmaz, suçlamaları kabul etmiyorum. Bildiğim kadarıyla arkadaşımda kullanmaz." Bu şekilde verdim ifademi. Savcı, hakim karşısına filan çıkmadık daha, anlattığım herşey karakolla alakalı. Şimdi birkaç seçenek var: Savcı direk takipsizlik kararı verir dava açılmaz yada dava açılır mahkemeye çıkarız. Şimdi 1-2 hafta sonra memleketime gidicem oradan hastaneden temiz raporu almayı düşünüyorum mahkemeye sunmak için, arkadaşımında almasını sağlıycam. Avukat pati varsa veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa, mahkemede gerçeğin ortaya çıkması suçsuz olduğumuzun kanıtlanması için başka ne yapmamız gerekir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Üstünüzde çıkmadıysa bir şey olacağını sanmıyorum. Görgü tanıdığı olmadığı müddetçe ya da parmak izi çıkmadığı sürece neyle suçlayabilecekler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hmm.. http://forum.paticik.com/read.php?20,5099200,5099200#msg-5099200 siz içmediyseniz neden dert ettiniz ki ailenize anlatmaya.. bir de şimdi alın temiz raporunu, içiniz rahat etsin. bugünün işini yarına bırakmayın.. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ay ben de ciddi bişi sanmıştım, heyecana gerek yok arkadaşım hiç bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 polislerin tavırlarında 'verin 20 şer lira devam edin' olayını sezdin mi? çünkü çok yakın bir arkadaşımında başına geldi. adamı aradılar bir şey bulamadılar ki kullanmıyoda gece vakti yerden alıyo kendi koyduğu esrarı aha bunu sen attın! muhabbeti çeviriyo ki arkadaş anlatıyo adamın koyduğu çok belli o yağmurun altında daha kağıt bile ıslanmamış. neticede para koparma çalışmaları ve arkadaşın babasının avukat olması itibariyle geri vites vs. hani sanmıyorumda bir yanlış anlaşılma olduysa da savcı polise 'olm işiniz gücünüz mü yok salın çocuğu' der mahkemeye bilem çıkmazsın. haydi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Para olayı sezmedim ama daha önce tayyip efendiye saygısızlık ettiğimden dolayı gözaltına alınmıştım. Bu durum gbtmde görünüyor. Karakolda "kimlerle birliktesin" gibi sorular sorulmuştu. Sonra arkadaşımı biraz hırpaladılar, onun attığını söyle seni bırakalım diye, aynı şeyi bananada söylediler, arkadaşımın attığını söylediğim takdirde başıma birşey gelmiyeğini temin ettiler. Peki dava açılıp açılmadığını nasıl öğrenebilirim, dava numarası filan var mıdır, dava sürecini nasıl takip edicem, eve tebligat gelip gelmeyeceğini nasıl öğrenebilirim? Birde ne olursa olsun karakolda kaydım bulunacak her zaman uyuşturucu şüphesiyle gözaltına alındığımı görebilecek insanlar karakoldan araştırdıkları zaman, bu durumu nasıl temizleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Of şaka gibi ya. Yani eğer doğruyu söylüyorsan hakkaten azıttılar artık. Çok şükür daha hiç sabıkam olmadı da gbt olduğu zaman sorun yaşamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Vallahi geçmiş olsun, aklımdan kötü şeyler geçiyor ama umarım öyle değildir. Yani tayyipe hakaretinden dolayı kurulmuş bi düzen falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 koşa koşa uyuşturucu testi yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 temiz raporunu alırsan hiç bişicik olmaz.boş yere uğraştırıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ya inanın doğruyu söylüyorum, hadi yanımdaki adamı o kadar iyi tanıyıp her bokunu bilmesem ondan şüphelenicektim. Yalan söylemek için bir nedenim yok zaten eğer bize ait olsa ikimizden biri üstlenirdi ikimiz birden gerilmezdik boşu boşuna. Zaten bu kadar canımı sıkan şey boku bokuna böyle birşeyler uğraşıyor olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 arkadaşın atmış olabilir mi ? cunku biraz daha farklısı bizim başımıza geldi.cocuk gerçekten atmıştı.atmasa bişi olmuyodu ama heyecanlanıp atmış. hani haberimiz yoktu yanında bişi oldugundan.sonra suçu üstlendiği için 1-2 saat sora serbest kalmıstık biz.o mahkemeye cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 barnacle said: koşa koşa uyuşturucu testi yaptır. bunu zaten mahkeme birimi yapıyor hani seni bi yere sevk ediyor orda bakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yinede bi hastanedede yaptırsın bi yamukluk çıkarmı çıkar burası türkiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 olaya gel ya, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 işte mahkeme kabul etmiyor illa kendi gösteridiği yer yapıcak bu tür testleri aynı askeriye hastanesi gibi düşünün özelden bende şu hastalık var dedinmi inanmıyorlar direk gel kardeşim hastanemize biz bakalım diyorlar ya onun gibi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Valla kullanıcıyım deseydin, adamlar belli kurmuş düzeneği sakal istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Öncelikle geçmiş olsun. Zannetmiyorum mahkemeye falan uzayacağını işin. Uzarsa da tutuksuz yargılanır, testi yaptırdıktan ve temiz çıktıktan sonra, ve poşet üzerinde parmak izin çıkmayacağına göre söylediklerinden anladığım kadarıyla, hiç birşey olmadan atlatırsın. Ailene söyle ama. Bilgilendir. Durum bu bu bu de. Benden duyun istedim yanlış anlamamanız için falan de. Test negatif çıkınca zaten akıllarının bir ucunda bir şüphe olsa bile silinir gider. Sen çekinme açık ol. Yerinde olsam olay gecesinde söylerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 o değil de tayyip olayı nedir esas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 eğer sallamadılarsa o zmaan bize eğer mahkemeye cıkarsan gbt de falan cıkıomuş galiba uyuşturucudan alındı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 eyleme falan katılmışsın galiba fişlendin geçmiş olsun, askerde yurtlarda falan ağızına edecekler :) bunun haricinde, esrar kullanmadıysan kan testinden sonra belli olur zaten bu yunuslardan nefret ediyorum, gözlük + kask önüne gelene artislik taslıyorlar, ellerinde darp etme hakları olduğu için belli bir yere kadar istediklerini yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Çok askere gittin ya biliyosun tayyip karşıtı diye dayak yiyeceğini sdfsdf Tayyip karşıtı olmak askerde dayak sebebi olmaz zaten bence, tam tersi sevmeleri lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 dasaaa said: o değil de tayyip olayı nedir esas? Karşılaşmıştık sokakta yürürken tesadüfen, "cumhuriyet değil, akp yıkılacak" demiştim, terörden gözaltına alınmıştım ama savcı serbest bırakmıştı 5-6 saat sonra. Daha öncede karşıma çıkmıştı bu durum ama bu kadar ileri gidilebileceğini tahmin etmiyordum. Arkadaşımın atma durumu gibi bir olasılık yok. Yarın arkadaşımla beraber karakola gidip ayrıntılı bilgi edinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 said: terörden gözaltına alınmıştım ama savcı serbest bırakmıştı 5-6 saat sonra. @nilep aldın mı cevabını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 mahkemeye çıkarsınız, sonra beraat. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar