Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion u Nereden Bulurum


stinger

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar Age of Conan ı uzun süre önce bırakmıştım ve tekrar başlamayı düşünüyorum. Başlamışkende expansion u da alayım istedim fakat istanbulda nereden bulurum bilmiyorum. Steam de gördüm ama oyunun kendisiyle beraber satıyor o yüzden eski charlarla oynama imkanıda kalmıyor.Onu istemediğim içinde sırf expansion alabileceğim bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Birde pve ve pvp server larındaki yoğunluk durumu hakkında da bir yorum yaparsanız iyi olur son durum nedir bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AoC, online oyun dünyasının tartışmasız en gerçekçi oyunudur. Burdan ne anlatılırsa anlatılsın gelip, görmeden, sevip- sevemeyeceğini bilemezsin. Diğer yazılanları okursan bir çok fikir edinebilirsin.

Şahsen ben 2,5 senedir bu oyundan inanılmaz keyif alıyorum. Süper bir görsellik sunuyor ve çoğu zaman oyun oynamayı bırakıp, manzara seyrediyorum :) Expension paketi oyuna gayet hoş bir hareketlilik kattı. Baya zaman alan bir çok zor görev, değişik itemler ve aktiviteler var.

Oyun tek başına takıldığında da oynanıyor ama mantığı gruba dayalı olduğundan, beraber oynayacağın dostların varsa tadına doyum olmuyor :) Diğer server'ları bilemeyeceğim ama Crom Server'ında miniler, bori'ler, bolca raid ve çok iyi bir popülasyon var.

Not: Forum sitesinden oyunun popülerliği ile ilgili fikir edinme. Çünkü oyun oynamaktan kimse buralara takılmıyor. Ben de işteyim öyle yazabiliyorum. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üstteki yorumdanda anlaşılacagı gibi casual oyuncular için(bende dahil) gayet doyurucu.

Diger taraftan eski age of conan yonetimi oyunun potansiyelini kullanamayıp üstüne üstlük kullanıcılarının fikirlerini gormezden geldikleri için,cogu kişi oyunu bıraktı,yeni gelen ekip de enkazı toparlamaya calisiyorum,forumdan gordugum kadarıylada deli gibi çalışıyorlar,forum içindede gayet aktifler.pvp balance ı şu an gayet iyi durumda,ha birde millet deli gibi housing sistemi istiyor(bende dahil),yakın bir zamana kadar onu da yaparlarsa oyuna baya bir geri donen olur sanırım
Millet oyundan sıkılmazsa ve ekipde bu hızla çalışmaya devam ederse 5-6 aya oyun eski populasyonuna yaklaşır gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...