ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 internet explorerda daha öncede başıma gelmişti bu 1 sefer daha ama nasıl çözüldüğünü unuttum o yüzden burada soruyorum açılış sayfası değişti saçma bi google sayfası oldu ve değiştiremiyorum hiç bi şekilde çözümü nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Tools/Internet Options/General/Home Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ordan değiştiremiyorum işte sorun o zaten :D yani kapandı bi anda değiştirmek için olan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Spy/ Virus taraması yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 evet malware var bilgisayarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ya onlarla hiç uğraşamam şimdi ama spyware için program indircemde hede hödö ashdgasd neyse hallettim sorunu değiştirdim bi ara boş zamanımda spyware indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 format at o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bence en kısa zamanda toplu bir tarama yap, ilerde daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsin. "Sonra tararım" derken bir bakmışsın windows açılmıyor format atıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yeni hard disk aldım formatlık olacak iş değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 pc benim değilki müdürün pc si. bunu halledeyim yeterli benim için. yarın bir gün bunun windowsu açılmıyo diye getirdiğinde benim işime gelir. bütün bir günümü o pc ile uğraşıyormuş gibi yapıp mis gibi rahat bir iş günü geçiririm he he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 başlat -> çalıştır -> regedit şu 3 anahtarı kontrol et [HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoftInternet ExplorerControl Panel] - DWORD "HomePage"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer] - DWORD "NoSetHomePage"=dword:00000001 [HKEY_CURRENT_USERSoftwarePoliciesMicrosoftInternet ExplorerRestrictions] - DWORD "NoSetHomePage"=dword:00000001 yanlış olan varsa bu şekle getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ie sucks, firefox rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar