gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yarin tor tor tor diye yolculuk yapicam hala ayaktayim ne kadar sarhos varsa sokagin sonundan gecerken baariyo bisiler yapiyo ulan yatin gidin defolun, sarap koy falan ama sarhoslarida sinir etmeye basladi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Yine iyisin, ben hastayım ve uyuyamıyorum. Yatağımdan kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 sen de iyisin ben hem hastayım (faranjit) hem de istesemde şu saatten sonra uyumamak zorundayım yarın liseli kardeşim lise 2 ye benim yanımda okumaya başlayacak sabahın köründe babam gelecek kayıt yaptırmaya gideceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 sen de iyisin ben yaklaşık 4 senedir kronik uykusuzluk çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 sizde iyisiniz cunku hala uyuyamadim ve altta kalan cocuklardan biri fena halde horluyor. yeni farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bence sen uyuyamayacağım diye kendini baştan şartlamışsın. az sonra o çocuk susar buzdolabının gürültüsüne kitlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 civ5 alma o zaman nası uyican sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ben mışıl mışıl uyudum. okula gidecem şimdi. çok zindeyim oley. seni seviyorum mışıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hepinizi kınıyorum, ofiste uyumak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ohoo 3 gündür uyumuyorum... biri şu karikatürü koysun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 aklıma bi yigit özgür karikatürü geldi nedense sebepsiz oo o bişey mi biz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Overseer said: sen de iyisin ben yaklaşık 4 senedir kronik uykusuzluk çekiyorum nasıl oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 de ayrı... verseler de olacak o. artık öğren bunu liseli, o zaman uyumana izin vercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kayısı ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kabızlığa iyi geliyor kayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tamam yiyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tamam da ben zıçamıyorum diye uyuyamazlık etmiyorum ki, penceremin etrafında bağıran manyaklar var(dı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Eralp said: Yine iyisin, ben hastayım ve uyuyamıyorum. Yatağımdan kalktım. ibretlik paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar