Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 arkadaşımın moda blogu var. şuan türkiye 1.isi ve dünya 11.si. dünyada 1.olanı amerika'ya yolluyorlarmış. üye olmaya falan gerek yok sadece tek tık. 1 saniye sürer. destek verirseniz süper olur :) hadi paticik yapabiliriz! tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 seni mi kircaz tikladim bile. yurdumun gencleri amerika gorsun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yarısmaya katılan blogları gorebiliyo muyuz. arkadasının blogunu da goremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 moda diyo napcan blogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 blok hikaye çakkal aklı sıra hatuna bakacak moda filan ya kesın hatundur diye seni gidi senii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben msnden arkadaşlarıma da atıyorum linki. sizin oylarınızın da katkısıyla dünya 10.su oldu hadi devam paticik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 4chan ve inci'ye at linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 benım acc um yok ki. olan birisi varsa atarsa mükemmel olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ama böyle arkadaşımın moda blogu falan olmaz. alternatif bi hikaye yazman lazım, general ramm şampiyon olacak veya ibb'yi dünyanın en iyi klübü yapıyoruz falan diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben inciye attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 basmayın dedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 4chan'a at linki ve soyle de "bu arkadas amerikalı bir modaci eger bu gonderdigim linkdeki vote sayisi fazla gelirse kuzey koreye gidip defile haftası yapacak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 verdim oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 diğerlerini de tanısaydık öyle verseydik körü körüne tıklıyoruz bişeye ne oldugu belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 facebook filan dedi, vermedim oy, tek tik filan deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tıklamadım ben korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben de nelere tıklamıyoruz ki dedim de tıkladım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 aquila said: facebook filan dedi, vermedim oy, tek tik filan deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tek tık. facebookta onlıne değilsen onlıne olmanı istemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 öyle her şeyi tıklamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tıklarken aklıma geldi. ulan böyle millet yardım istiyo işte şu hemşerim şu kardeşim şuna oy verin yardımınız dokunsun falan filan iyi güzelde belki o eleman haketmedi? kime neye oy verdiğimizi bilmeden tıklıyoruz paticik! sonuçlarına katlanmamız lazım. ne yaptım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Terazine aman linkine tıkladım. Gitsin amerikanyalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 internet ortaminda ankete sunulduktan sonra neyin hak edilip edilmedigini tartisacagiz ki? oy verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 la bak liseli! tövbe tövbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ben bella'nın hatrına tıkladım, tıkladığım zaman bella sevincek diye, modacı blogcu sevincek diye değil ablamız cemiyetten, destek çıkmamız lazım dsf zaten her tıklayan kişi %20 de olsa gün gelir ben de tıklattırırım diye düşünerek falan da tıklıyordur, hadi itiraf edin heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar