Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 evet ben büyük ihtimalle şu kursum bittikten sora ve dersane programım belli olduktan sora yazılmayı planlıorm(1eylül)! varsa ilgilenen beraber gidelim! Spor yapmaya devam ediorm paticikleri erisin göbekler artık![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Tyrael, 16 Ağustos 2004 16:33 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 16 Ağustos 2004 06:24 tarihinde demiş ki: www.parande.com'a bakabilirsin bilgi icin... Paranueeee, paranue parana...(guzel sarkidir) saol güzel site videoları fln indiriom şimdi şarkılar çok güzel bu arada:) ama malesef kadıköy tarafında yok yerleri:( Mecidiyekoyde felan varmis iste ben siteyi pek kurcalamadim -yani kurs felan icin- sen gordun di mi altta yaziyo mecidiyekoy hede hodo diye bi de Ankara'da olunca pek bakmadim yani :)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bence saçma.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-dante- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hiçte saçma değil ..çok güzel hem dans yapıyorsun hemde combat varmı ötesi..şarkısı çok güzeldi yaa paranueaa paranae oy yayay eyeayy böle bi$iler flam :)[signature][hline]NoRegrets.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 dante madem çokgüzel dedin senide yanıma alıorm artık kaçışın yok beraber gidecez! cd saol hocam gördüm! Not: Bu arada videoları indirmek isteyenlr için söliyim orda 2 tane videonun farklı kalitede olanından var yazmamış adamlar aynı şeydir die haberiniz olsun![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar