Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 elimde sadece isim var. bir de yapı kredi'nin eğitimlerine katıldığını biliyorum. tahminen orta yaşlı bir kadın. ne soyadı ne telefon numarası var. kesin bulmam lazım bu kadını. nasıl bulacağım ama aklıma hiçbir yol gelmiyor? ne yapabilirim of. o isimdekilerin hepsinin mailinin ya da telefonunu alabileceğim bir site ya da o tarz bir yer var mı? mail olsa daha iyi olur.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 KAldığınız eğitimin verildiği oteli ara veya yapı krediye git böyle böyle anlar rica et.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yapı kredi muhtemelen vermez iletişim bilgilerini, zaten yaygın bir isim binlerce çalışanı vardır o isimde.eğitimin verildiği oteli annem hatırlamıyor baya eskiden gidilmiş. gerçi aynı isimdekileri aramak da iğneyle kuyu kazmakla eş değer fakat aklıma başka yol gelmiyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sadece adını bildiğin kişiyi bulamazsın.anca yapı kredi dersine girenleri araştırcan öyle. sfds onuda vermiyorlarsa sadece adını bildiğin birini bulman imkansız gibi birşey
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ilan verebilirsin "şu şu tarihlerde şuna katılan x hanım" diye
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 lol.. bi nevi kings of leon'un tersi olmuş bu başlık
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yarim saatte adres ve telefon numarasini bulabilirim ama su an hic ugrasasim yok.
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 o değil benim de birini bulmam lazım. Okullar açılırken hani not alacak birisi o açıdan.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yakın zamanda mı katıldı bu eğitimlere? eğer öyleyse saçma sapan kimseye zarar vermeyecek şekilde bu kişi hakkında karakola suç duyurusunda bulunun polis ulaşır yüzleştirir vs. yapı krediye gidip çok basit ama akıllıca bir yalanla kişiye ulaşabilirsin. yani o eğitimin verildiği binaya git sekreteryaya rol yap işte 'vay efendim cüzdanım merve nin arabasında kaldı son gün gelemedim şöyle böyle oldu ulaşamıyorum, polise gitsem rahatsızlık vericem sadece merve nin telefonunu rica etsem plsss' tarzı yalanlar. akabinde bilinmeyen numaralar vs.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben 6-7 sene önce topic acmistim askimi kaybettim nasil bulucaz diye 2 senede buldum ama topic silinmiş kim sildi ya da sildirdi o topici benim için büyük anısı vardı :( önce tc no bulup sona ösym den sınav sonucuna bakmıstım sadfsd
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 o değil de kimse niye istiyorsun diye sormamış iyi niyetli mi kötü niyetli mi belli değil. nerde kaldı özel hayatın gizliliği,. sonra da fişleniyoruz agalar diye ağlamayı bilirsiniz.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 benim de birini bulmam lazim, spesifik biri deil ama.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Fistan said: o değil de kimse niye istiyorsun diye sormamış iyi niyetli mi kötü niyetli mi belli değil. nerde kaldı özel hayatın gizliliği,. sonra da fişleniyoruz agalar diye ağlamayı bilirsiniz. patiden birisi böyle bişi istiyorsa elimden gelse tutar yakasından önüne atarım. paticik lan sitenin adı buraya üye birisi kime nasıl bir zarar verebilir asdf en fazla saç çekilir yada tükürürler birbirlerine.
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 SodomVsGomore said: Fistan said: o değil de kimse niye istiyorsun diye sormamış iyi niyetli mi kötü niyetli mi belli değil. nerde kaldı özel hayatın gizliliği,. sonra da fişleniyoruz agalar diye ağlamayı bilirsiniz. patiden birisi böyle bişi istiyorsa elimden gelse tutar yakasından önüne atarım. paticik lan sitenin adı buraya üye birisi kime nasıl bir zarar verebilir asdf en fazla saç çekilir yada tükürürler birbirlerine. 5 li kombo ceker ustune asit tukururum
elma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 isim varsa facebook, linkedin, twitter opsiyonları denenebilir. daha bir çok sosyal paylaşım ağı
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ankarada bi tkp evine gidip kalmıştım ama tkp evi olduğunu bilmiyorum, sabah kahvaltıda tanımadığım bi elemanla muhabbetimiz: -sen nerdensin? -istanbul -istanbulda bir ayşe var -?!?!? İstanbul'da bir sürü Ayşe var? -Kadıköy'de -?!?!? -Partiden o da -Parti? -TKP -Ha ben partiden değilim -öyle mi pardon. -yok sorun değil
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 aquila said: benim de birini bulmam lazim, spesifik biri deil ama. http://www.youtube.com/watch?v=6Y10cEM353k
Öne çıkan mesajlar