Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meanwhile in Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2010/09/22/fft16_mf832880.Jpeg

Milliyet said:

Ankara'nın göbeğinde çiftlere ‘uygunsuz oturma’ sorgusu ... Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait bir polis minibüsünde görev yapan iki polis memuru, Kurtuluş Parkı’nda el ele dolaşan, bank ve çimlerde oturan genç çiftleri Genel Bilgi Toplama’ya (GBT) tabi tuttu, “Uygunsuz oturuyorsunuz” uyarısında bulundu

http://www.milliyet.com.tr/cankaya-da-ahlak-zabitasi/turkiye/sondakika/22.09.2010/1292111/default.htm
Mesaj tarihi:
said:
Polis ‘Sizi gördüm, uygunsuz oturuyordunuz’ dedi. ‘Nasıl otuyorduk?’ diye sorduğumda ise ‘Konuşturma beni şimdi. Sen biliyorsun’ cevabını verdi.

yorumsuz
Mesaj tarihi:
Orda elele tutusup oturana agzina geleni sayan sakallilari da gördük zamaninda. Hukuk fakültesi bahceleri varken adam niye gidip Kurtulus'da yesin kizi ya, aklindan zoru mu var :)
Mesaj tarihi:
orasını burasını da avuçlayabilir. baya kıyafet üstü seks de olabilir. onlar da yasalara aykırı değil.

şu yasalar izin veriyor muhabbetini bırakın abi artık. gerçek dünyaya dönün
Mesaj tarihi:
Polisin onları uygunsuz oturdunuz diye alması değil tam tersi salyalar saçarak gelen takunyalılardan koruması gerekir. Yasalara aykırı davrananlar öpüşenler değil sonuçta. Bi dene bakalım noolcak demek polisi yada o barbarları haklı çıkarmıyor
Mesaj tarihi:
Ohoo. Tamam abi iyi yapmışlar Benim insan hakları düşünmem ayıp olan zaten. Öpüşme hakları yok ki. Bulan var bulamayan var BİLAE!1! Gitsiler başka yerde yapsınlar, orada yaparsan ya döverler ya polis götürür, bunları yapanlar da haklıdır. Ne güzel insancıklarsınız siz öyle
Mesaj tarihi:
sevişiyosan cafede sevişirsin barda sevişirsin ama sokakta sevişiyosan ordan geçen bi adam bi ısırık versene diyebilir ve o adamın hakkıdır bu.

GÖZ HAKKI DİYE BİRŞEY VAR ARKADAŞIM
Mesaj tarihi:
geçenlerde moda'ya gitmiştim. hani taş atmak gibi olmasın ama başı örtülü bir arkadaşı emiyordu diye bilirim adam. Kızında hayır - yapma tripleri yoktu, gayet ortamdan keyif çıkarıyordu. polis geçti filan hiç bişey demedi.

tam polis geçerken normal oturuolardı.

2 hafta sonra caddebostanda polisler, tek oturan erkekleri ya da grup halindeki erkeklerin üstünü arıyordu gündüz vakti.

garip. sokakta zaten paso gbt yapılıyor.

bu gbt ne için yapılıyor? gerçekten soruyorum.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ankara`nın nerelerini gezdiğine bağlı, 1. ve 2. leşleri gezdiysen olabilir.

yapma hacı.o insanlara karışanlar ankara nın %80 ninde var.
şu an zaten sırf öğrenci semti oldu.apaçi sayısı filan da çok az.

sen bahçeli, çayyolu dışına filan çıkmamaşsın heralde.diğer kesimlere göre kurtuluş daha rahat bir yer.
Mesaj tarihi:
Valla çok yere çıktım, en son gittiğimde o park ful apaçiydi. Karışan insan, Ankara ile ilgili bir durum değil zaten. Bu arada ben semt diyorum ama sen anla işte parktan bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
Ne oldu ne bitti bilmiyorum da, sokakta sevişmeyin abi. Oturup parkta sevişmesin insanlar. Bana bunu kimse "ama sevgi dokunuşlari ah ah.." şeklinde açıklamasın.

Türkiye'de yaşıyoruz. Tarihin kökünden beri bazı kurallar var toplumun beyninde. Tamam bayılmıyorum ama, değiştiremeyeceğimize göre zıt gitmek zarar kişiye. Çoluk çocuk var deyip şikayet de eden olur, anamız bacımız var diye dayak atan da olur. Bile bile ölüme gidiyo musun? Niye bile bile bunu yapmak zorunda ki insanlar?

Hayır ankara, bide semt kötü diyosunuz. Daha ne olsun.
  • Yeni Oluştur...