Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 realmlar açık görünüyor success de kalıyorum internet bağlatımda da sorun yok nedendir başına gelip çözmüş olan ya da bilen birisi var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben bikaç gündür oluyor bana da, nedense belli ip aralıklarında öyle saçmalıyor. modeme res atıp yeni ip al, tekrar girmeyi dene. ip'm 78.xx.xx.xx şeklindeyken giremiyordum, 88le başlayan bi ip aldım modeme restart sonrası, girebildim. gerçi bir gün sonra aynı şey tekrarladı, bu sefer de 78le başlayan ip alınca girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yaklaşık 1 aydır bana da müptala oldu bu "success" takılması. Giremiyorum modemi yeniden başlatıyorum bazen giriyorum bazen giremiyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Tecnichal support inceledim verdiği portları açtım firewall kapattım bana mısın demiyor. Gene aynı sorun gene aynı sorun. Modemi açıp kapatıyorum şimdi gene giremiyorum artık. Bu konuda yardımcı olabilecek biri olursa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Success Problemi için Start>Network>Modem>Properties>Settings> blizzard download silin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 said: Anıl says: abi oha saatlerdir uğraşıyorum hiç kimse bilmiyo düşün yabancılar hatta wowun forumunda bile sayfalarca konu var paticik çözmüş O.o girdi O.o ' Tunch says: paticik aga Anıl says: yok abi ya yok böyle bişey allah senden de paticikten de razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempter Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 aranan kan bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempter Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 gayet hoş buldum. artık ben de burdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o zaman; de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempter Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 türkçeye saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempter Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu yöntemle şu ana kadar sorunsuz bir şekilde giriyordum ancak şimdi de Ayarlar'a tıkladığım zaman şöyle bir hata alıyorum. "Bağlantı noktası numarası zaten başka bir girdi tarafından kullanılıyor. Lütfen benzersiz bir bağlantı noktası numarası girin." IP adresi, iç ve dış bağlantı noktası girmemi istiyor ve iptal edilmiyor. iptal desem bile ilk yazdığım yazı ekrana geliyor.görev yöneticisinden kapanınca düzeliyor. bunu nasıl çözebilirim, bir fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bunun windows 7 ve ethernet üzerinden olan versiyonu da varmı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar