Zed Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 uzun zaman sonra işim düştü, ircde dalnet serverlarına bağlanmam lazım. ama bi türlü bağlanamıyorum. duyduğuma göre dalnet türk iplerinin hepsini banlemiş... eğer durum öyleyse bana proxy lazım, ama http proxy olmaz, irc için kullanabilcklerimden olmalı, eğer öyle değilse nasıl bağlanırım nedir durum bi anlatıverin. bi de undernet'e efnet'e gir önerileri bi işe yaramıyo, dalnet'e girmem lazım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Eğer ip den kaynaklanıyorsa Steganos Internet Privacy diye ip yi değiştiren bir program var, onu dene.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 bi ara tam hedefime ulaşmıştım ki türkleri Ban lediler... sora açılmıştı ama gene yaptılarsa bilmem....[hline][b][.s.L.ø.G.]the[DarkTemplar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Türklerden fazla reklam yapan yok o serverda (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hic dalnete giren yokmu??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 /server animals.ca.us.dal.net 7000 yada 6669 /server mesra.kl.my.dal.net[hline]ICQ Add Email: [email protected] Dikkatsiz insanlar kibrit ile oynarlar hemde kutuda kalan son kibrit ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar