Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüylerrr

Efecik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizdede bir van kedisi var 1 yaşında kız adı zilli :D cok tatlı bişi ama tek sorun cok tüy döküyor ne ilaçlar denedik banamıısn demedi ne yapmak lazım ?[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Hayat Pokere Benzer.
Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
Mesaj tarihi:
ya kestireceksin yada etraftan tüğ toplamak için aletler var (dönen silindir şeklinde) onun dışında ben bir van kedisinin tüğ sorununa çözüm bulabilen bir kimse göremedim :) yani açıkçasıda ilaç denemedik ama bir veterinere sor ve yan etkisi olup olmadığını öğren mutlaka.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
kışın çıkar yazın dökülür tüyler :)
yutmak istemiyorsan yakın temas halinde ağzında bi sakız olsun yutmassın.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 18 Ağustos 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
burundan girmesi baya bi zor aslında
çok çok ince bir tüy belki, ama normalde burunda tutulması lazım :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
bizdede van kedisi varda tuy kacinilmaz ne kadar tararsan tara gene dokuyor yani o yuzden evin belli yerlerine sokmiyacan [kiyafet odasi varsa yada odana falan] yoksa bizim normal kedide var ama onlarda cok dokuyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...