Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet problem..

mdastar

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1.5 saat önce uydunetten amcalar gelip kabloyu çekip interneti verdiler saolsunlar.Kapıyı arkalarından kapattığım gibi PC'nin başına oturdum.Dizi indirmek için her zaman kullandığım blog sayfasını açtım,House M.D'nin hotfile linkine bastım.Sonuç : 10kb/s

İçimden has* bu ne lan dedim..Hemen online şifremle uydunet online işlem merkezine girdim.Sinyal testine bastım fakat açılmıyor.Speedtest varmış orada bir de..Yaptım speedtest'i.98xx çıktı download.Hemen bidaha denedim ama sonuç aynı.10-15kb/s ile indiriyorum (Hotfile/Rapidshare).Aradım hemen 444 0 126'yı dedim böyle böyle.Operatör download.microsoft.com adresine girmemi,oradan da IE 9 Beta'yı indirmemi istedi.Opera'nın kendi downloader'ı ile sabit 1150/1250KB/s gibi bir hız gördüm.Adama sordum ne ayak rapid/hotfile'dan niye indiremiyoruz böyle diye.Server'larında bi sıkıntı vardır dedi.Eyvallah dedim kapadım.Sorun hala sürmekte.IDM kullanıyorum hotfile ve rapid için.Programla alakası mı var acaba dedim ama demin Opera'nın kendi downloader'ı ile de denedim sonuç 10kb.

Bu arada siteler de çok yavaş açılmakta.

Yardımlarınızı bekliyorum :<
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışı çıkışlarda problem olabilir diye dusundum fakat wow'da sabit 60 ms,microsoft'un download sitesinden 1200kb/s (aynı sekilde filehippo) ile download yapınca bu düşüncem çürüdü açıkçası.

hotfile üyeliğim var bu arada.

torrent'e de bakacağım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce dizi indirdim hotfile'dan.ortalama 980kb ile indi gayet güzel yani.

Torrent de denedim ayrıca.Orada da toplam 83 kişiden çektim.Ortalama 750-800 arasıydı.

Sanırım gündüzleri bir problem var (veya bi sorun vardı halledildi orasını bilemiyorum) yoğunluktan falan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

doping adsl in şeker bayramı kazığından sonra
servis sağlayıcımı değiştirmeye karar verdim.
uydu nete geçmek istiyorum
internet kafemde kullanıcam 10 mbit sınırsız almayı düşünüyorum. 15 te olabilir ama onda farklı bir modem kullanmak gerekiyormuş
iyi bir marka modemin fiyatı nedir?
kablo net sık sorun çıkarıyormu?
müşterilere geri dönüşeleri nasıl oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

indirdigin serverlarla alakalidir

@cenx; ben temmuz ayinda 1 yillik smile adslimi iptal edip uydunet baglattim.
smile adsl de hic sorun yasamamistim ama uydunet daha uygun oldugu icin gectim birde kablo tv nin katkisida oldu.netin yaninda kablo tv bedava gibi.
bi ara iki baglantim vardi.
bi test edeyim dedim
uydunet ayni hizli adslden %20 falan daha hizli cikti hep
ping adsl oranla cok cok daha dusuk oluyor.
gercek net bu diyorsun.
4mbit baglantin varsa 4mbit baglantin oluyor.adsl gibi degil.
temmuzda baglandi modemi bi actim bu zamana kadar net sorunsuz.o yuzden musteri hizmeti nasil bilmiyorum.
modem olarak 170 liraya aldigim wireless netmaster marka modem kullaniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...