Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Olm dalga mı geçionuz, yoksa diziyi yarım göz mü izliyorsunuz. Napıonuz siz? sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çok iyi bölümmüş. harun ve memduh başganın etkin olması zaten baştan artı veriyo bölüme. psikoloğun da bölüm sonunda olayın içine bağlanması iyi oldu. bekliyodum, ama vakit geçtikçe boş yere havada kalmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Benim merak ettiğim psikoloğun baştan berimi ikili çalıştığı yoksa sonradan abisi ile ilişkiye girince mi derin devletin dikkatini çekip kendi taraflarına alındı. Bir de Larissa işini temizleseler artık ya çok uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 psikolog baştan beri olayın içindeydi bence. ilk bölümlerde behzatın abisinin (şulenin daha doğrusu, karıştırdım biraz) kaçırılmasında falan evi direk bulunca bi kıllanma yaşanmıştı, burda da bir iki tartışması dönmüştü galiba. larissayla ilgili de, bu bölümde yolma olayının ortaya çıkmasından bi de aslının da kadından haberdar olmasından dolayı yeni bi dramanın altını hazırlıyolar hissi uyandırdı. lüzum yok bence temcit pilavı gibi ısıtmaya, bayacak gayet öyle olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Flameoffear said: Olm dalga mı geçionuz, yoksa diziyi yarım göz mü izliyorsunuz. Napıonuz siz? sdfkl "kardeşine bile acımamış o kadın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Memduh başkanı özlemiştik iyi oldu geri dönüşü takiyeciyim falan sağlam mesajlardı. Harun sen nasıl bir öküzsün demeden geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 dedim kac sefer basgan gelsin dizi güzellesir diye ah bide nejat gelse tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Nejat kendi dizisi yüzünden gelemez herhalde ama ABİde ölünce aslında geri gelse baya güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Rerore said: Flameoffear said: Olm dalga mı geçionuz, yoksa diziyi yarım göz mü izliyorsunuz. Napıonuz siz? sdfkl "kardeşine bile acımamış o kadın" Hea bernayı şule öldürdü. De taaa geçen sezonun finali bu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bi daha izle o zamna finali şule öldürmüşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bence sen izle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Dostum sen çok yanlış gelmişsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sule tepti gizi argadan atti camdan gurban oldugumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sinirdin beynim burnum titredi daha belli deil katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 nası belli değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ya behzat niye menduha kızımın katilini hani bilmiyordun, söyle desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Argadaşım bernayı öldüren şule. Ercü kızının mezarına katili bıraktım dedi, mezarda yatan şuleydi ve niye öldürdüğünü açıkca anlattı behzata. Behzat niye kafayı yedi sanıon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 http://inciswf.com/jumk93bt.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ercü zaten hep doğru söyler şule orada niye ihanet ettiğini anlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sen şurayı bi daha izle. Hala yok diyorsan ben daha bişi demiyorum. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 off bende izledimde bi bira cakasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 şule kimi öldürmüş yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Hayaleti. Adı o yüzden öyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hayalet hangisiydi ya? uzun saşlı olan mıydı yoksa şişman olan mı_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar