DooRoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya biz arkadaşla aynı world de hamachiyle oynamak istiyoruz ama zombe builder mod çalışmıyo hamachi yle galiba çözemedik izin veren bi mod mu bulmak lazım bi yardım etsenize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 "mm2" ve "avgona" nicklerini whitelist e ekledim. simdi oyun icinde beni yakalamaniz gerekiyor dünya ile etkileşime gecebilmeniz icin. oyuna ilk girdiginizde nickinizi kaydetmeniz gerekiyor /register sifre ile ve her girdiginizde /l sifre ile login olmaniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya geçen 6 tane wolf yan yana gördüm. ben fakirim tabi hemen hamsiyi çağırdım 1ini çekebildik sadece kemiksizlikten. acilen bir trap kurmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 napcaksınız ki kurtları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bilmem sudan çıkınca bi silkiniyolar çog dadlu. onun dışında bacon israfı sırf şalskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dünyanın en yüksek yerine ağaç diktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hamsiciğim seninle şöyle cuma gecesi bi sabahlayalım. efsane bi trap kuralım. millet mal gibi baksın. 2 günde zenginiz panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 it's a trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 of ben de istiyorum oynamak. izmir'e donunce artik anca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ahahahaha ben hatırlıyorum eski serverda 1 hafta mı ne oynadı. boktan bi ev yapıyodu bi türlü bitiremedi. günde 4 rekat gidip "bu ne biçim ev lan bi bokuma benzemiyo" dedim. 4 rekat "aynen abi haklısın harbi bi boka benzemiyo" diye boyun eğdi adam. ahahaha yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aga asıl dandik ev benimdi YOURE NOT WHITE LISTED DIYOR YAKARIM SERVERI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 slm arkadaşle ben yani üye oldum burada minecraft oldugnu gördüm acaba server varmı? varsa bana özel mesaj atarsanız sevinirim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Avgon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 la olm bi türlü taş gelmiyor? kırıyorum kırıyorum bi b.k gelmiyor kahretti beni. grimmo msn gir bari ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Spawn olduğun alandan uzaklaş biraz, spawn protection'dan oluyormuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 DooRoo said: ya biz arkadaşla aynı world de hamachiyle oynamak istiyoruz ama zombe builder mod çalışmıyo hamachi yle galiba çözemedik izin veren bi mod mu bulmak lazım bi yardım etsenize :D Çalışıyor, biz uzun süre öyle oynadık daha sonra servera geçmiştik. Önce hamachi'de birbirinizi pinglemeniz gerek. Pingleyebiliyorsanız, kullandığınız server'ın, kullandığınız client'i desteklemesi gerek. Ayrıca nickname changer kullanmanız gerek. Aksi halde nickleriniz benzer olduğu için birinizi sürekli atar. Son sürümde nickname changer'a gerek varmı bilmiyorum ancak MinecraftMp diye geçen bir exe idi yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca serverlar çok fazla kişi desteklemiyor herkes hevesli gibi whitelist istemiş ama sanıyorum onların serverıda 10 kişilik falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ışığı gören geliyor para keselim beyler aylık 2 dolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 çökmüş mü server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cystein said: ahahahaha ben hatırlıyorum eski serverda 1 hafta mı ne oynadı. boktan bi ev yapıyodu bi türlü bitiremedi. günde 4 rekat gidip "bu ne biçim ev lan bi bokuma benzemiyo" dedim. 4 rekat "aynen abi haklısın harbi bi boka benzemiyo" diye boyun eğdi adam. ahahaha yavuz ne 1 haftasi ya lol ona boyun egmek denmez ayrica, iki rekat huzur vermen icin oyle dedim zaten sonra baska adaya gittim o evi birakip, cok guzeldi o ada :/ ayrica abi demedim ben sana oyle bi ayrinti da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 o değilde herkesin evine laf ediyor kendi yapmış suyun altına bi yer sefil gibi chaz tepeden al item fakir diye taş atıyor kafasına buraya gelmiş ahkam kesio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi kim evimin içine girip saçma sapan bişler koydu illa kilit mi koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 son post yardı bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hamsilipilav said: o değilde herkesin evine laf ediyor kendi yapmış suyun altına bi yer sefil gibi chaz tepeden al item fakir diye taş atıyor kafasına buraya gelmiş ahkam kesio AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sunucu acik bi sorun yok. O diil de su muhabbet iyiymis; said: 05:53:54 [INFO] <§2hamsilipilav§f> chaz 05:53:59 [INFO] <§2hamsilipilav§f> whiteliste adam ekleyebiliomsn 05:54:03 [INFO] <§4Chaz1907§f> abi 05:54:06 [INFO] <§4Chaz1907§f> grim server almis 05:54:06 [INFO] <§2hamsilipilav§f> ? 05:54:08 [INFO] <§4Chaz1907§f> ona geçioruz sdf 05:54:12 [INFO] <§2hamsilipilav§f> hay 05:54:25 [INFO] <§2hamsilipilav§f> adam ekleyebiliomsn buraya 05:54:34 [INFO] <§4Chaz1907§f> yok 05:54:35 [INFO] <§4Chaz1907§f> abi al ip 05:54:49 [INFO] <§4Chaz1907§f> [i]ip falan[/ip] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 BUSTED ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar