Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Serverin versiyonu hala 1.2.02 koruma icin gerekli olan bazi modlar güncellene kadar da oyle kalicak büyük ihtimal heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 gelemiycem anlasilan aga bi süre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hocu su anda 1.3 aktif bizim hostta ama gecersek koruma fln kalmiyo :D birini gözden kacirirsak yer bitirir bizi ondan gecemiorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rWaKLuI81D4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu kadar görüntüye gerek yok. ama o su minecraftta olsa abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 O hedefleme olayı Minecraft'a ne zaman gelecek merak ediyorum. Bir an önce gelmesi lazım. Crosshair ile blok koymak nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ee oynayamiyacaz o zaman yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi baglanamiyorum. gene update gelmis galiba. 1.3.01 olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yaaaaaaaaaaaaaaaa serverı yükseltin girelim yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 giremeyenler msn [email protected] u eklesin yardimci olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=rWaKLuI81D4Abi bu ne ya. Resmen o.ç.lik yapmışlar. Afaafsasa ben notch olsam ocağıma incir ağacı diktiler diye tüm gun kufrederdim adamlara. Paramız var diye grafik basıp oyunun aynısını yapmış herifler resmen. Laflar hazirladim en yakin zamanda mail olarak aticam adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 walla ben onun gercek olduguna inanmiyorum cünkü xbox icin oyun cikaracak adamlar ve anasayfalarinda Donate dileniolar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Oradaki yorumlarda da yazıyor, Minecraft'ın kendisi "esinlenerek" yapılmış bir oyun olduğu için Notch'un diyecek birşeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 inanılmaz oçluk ama ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fortresscraft ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 rekabet iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ne sanmıştı ona mı bırakcaklarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dünyanin son halini bi postlim dedim: 2 günlük bi save bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 orange17 ye dikkat et aga usb takmislar sfdsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 iz üstündeyim hocu filmlerimi caliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 grim update geldimi? ip neydi? oynayabilioz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Aga yeni updatede koruma yok demissin de direkt default whitelist olayi ekledik demiş notch? Bi de beni özlediniz mi lan pzt gecesi geliom afsaffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 whitelist var da istediimiz korumayi saglamio :P server hala 1.2.02 de girilebiliyor hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fazla koruma istersen bukkit falan var? http://wiki.bukkit.org/Setting_up_a_server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bukkit e gecse keske bizim host heh. 4 gözle bekliyoruz ama pek niyetli degiller tam bi release olmadigi icin buggit. gerci hm0d un da vadesi doluyor 1.3 ten sonra birdaha güncellenmiyecek mecbur gecilecek kisa süre icinde bukkit e yani beklioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar