Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

evet ya bugün erken kapamam gerekti
herzaman olucak sey deil :D
@hamsilipilav hocu o ozellik serverı korumak icin aktif su anda. gecen seferki gibi elini kolunu sallayarak gelen biri yaptıklarımızı dagıtamiyacak bu sekilde.
gelip kiran fln olursa yaptıklarimizi loglarda belli olucak tabiki ve backuptan geri sardigimda banlanmıs olucak o arkadas bu kadar basit :)
servera girmek konusunda ise orjinal sahibi olmayan arkadaslar da oynuyor su anda.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler yol yakınken dönün. sabah 10 gece 1 mesai yapıyoruz resmen.

en azından ben 2 gündür bu durumdayım. online oynayınca ayrı bağımlılık yapıyor. kalemizin içinde herkes kendi evini kuruyor. dün mob trap kurduk 13 katlı.

baya zevkli ancak dünyayı kare kare görmeye başladım
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

2 sorum var
1- roller coaster nasıl yapılıyor?
2- Gece olmamasını nasıl engellerim oynayamıyorum geceleri
3- harita yok mu yahu

Soyle cevaplayabilirim.

1- Roller Coaster icin BOL miktarda iron a ihtiyacin var. Boosterlar icin ise istersen benim servera gel göstereyim yarın, yok olmaz dersen http://www.youtube.com/watch?v=gPls6LXlkGI&feature=related daki boosterlara göz atabilirsin.
2- Gece olmasini engellemek icin mod kurman gerekiyor. Ama fikrimi sorarsan geceyi iptal etmektense git classic oyna ayni sey :)
3- Harita icin ise yine minecraftforum daki modlara bir göz at. Benim gördüklerim bir Minimap modu var world of warcrafttaki gibi sag üst tarafta ufak bi minimap cikariyor. Tüm dünyanin haritasi icin ise ben Cartograph die bir program kullaniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

abii çok fena sarıyor oyun ya :D

bir sorum olcak diyelim ben oynuyorum şuan server 1 diye burada arkadaşlarımla nası oynayabilirim?

Arkadaslarinla oynamak icin modeminden 25565 portunu acip Minecraft Server uygulamasını indirmen gerekiyor. Yada tabiki halihazırda acık olan serverlardan birine girmeniz gerekiyor. Tabi bunun icin "genellikle" orjinal minecraft lisansina sahip olmaniz gerek heh
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Ben bundan yaptım:

http://www.youtube.com/watch?v=HOMSnqdgHPM&

yükseklik farkı olmayan rayda bile epey gidiyor.

Wikide booster türleri detaylı, şekilli anlatılmış.

Grimnax arada sırada cartographer ile isometric bir resim al da görelim neler yaptınız.

aynen bende onu kullaniyorum devamli :)
253 kare uzaktaki mob grinderima düz raylarda sorunsuz gidiyorum :)
birazdan halledicem carto isini
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...