Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

mod sahibi inceden sictigi icin Advanced Machines addonunu güncellemem gerekti.

http://forum.industrial-craft.net/index.php?page=Thread&threadID=5077&pageNo=1

buradan Advanced Machines 1.3a cekip .minecraft/mods klasorundeki Advanced Machines 1.2 ile deiştirmeniz gerek girebilmek icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bukkit portlari sayesinde serveri biraz daha güvenli(chest,account korumasi) ve oynanabilir hale getirdim. fakat bunu yaparken malesef saveimiz corrupt oldugu icin server reset yedik kusura bakmayın :P

Eski oyuncular veya EE modunu bilenler icin;
Equivalent Exchange da bazı değişikliklere gittim bunlar arasinda Condenser,Collector ve birkac weaponz of mass destruction tarzi itemlari kullanımdan kaldırdım zira bu aletleri kullanmayi bilen birisi icin landscape i dağıtıp chestler dolusu materyal toplamak cok kolay.

Eklemeyi düsündügüm modlar var daha ama test etmeden servera yüklemek pek iç açıcı gelmiyor o yüzden yavas yavas yararli modlar ekleyecegim. Kullanıp ta hosunuza giden ve servera eklenmesini istediginiz modları ÖM yoluyla bana iletebilirsiniz.

Bukkit uyumlu modpack icin tik
Rar pass: ajdarftw
%appdata%.minecraft klasörü içerisineden "/mods, /config, klasörlerini silip indirdiğiniz rardaki dosyaları olduğu gibi yine .minecraft klasörünüz icine kopyalayınız ve sorulduğunda overwrite yapınız.

Server ip : 77.223.155.120
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...