Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koşu bandı

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

selamlar

en basitinden;
-otomatik eğimi ayarlanabilen
-min. 2 hp motorlu

bir koşu bandı aranıyoruz dunlop marka bir tane bulduk ama teknik servisi vs ile ilgili düzgün bilgi bulamadım

aranızda son bir kaç yıldır "düzenli" olarak koşu bandı kullanıp da "şu marka iyidir, teknik servisi güzeldir" vs diyebilecek olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bende dunlop atlantic deyu bir model var. 3 Farklı eğim seviyesi mevcut max 13km/h çeviriyor. İlk koşu bandım ben almadım gerçi evdekiler almış ben kullanıyorum. 5 sene oldu belki alalı hemen hemen 1.5 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Bayağıda ağzına ederek kullanıyorum, 10 k ları defalarca koşdum üstünde, max hızında koşdum yine bayağı tabi eğimsiz olarak.

Aslında bakımı felan varmış galiba o bandın yağlanması vs ama ilgilenmiyorum açıkcası. Bu halde bile tık demeden bir kere servise gitmedi canavar gibi kısaca.

Aklında olsun birde koşu bandı dizlere zararlı aslında, böyle şey modelleri var mış yaylanan galiba onlardan almanı tavsiye ediyorum, birde tabanları özel spor ayakkabıları var diyorlar yine darbeyi vs daha iyi emiyor onlarlada koşarsan dizlerin için daha iyi olur.

Edit: 1.5 beygirmiş bu arada. Birde ellerini koyduğun yerde böyle çıkıntılar var avuç içinden nabzını ölçüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Sessizden kasıy zaten motoru bir ses çıkarmıyor, koşu bnadının ayaklarına darbe emici birşeyler koyman lazım, yada altına kalın bir halı ki darbeyi emsin alt kattakiler rahatsız olmasın. Mat da koyabilirsiniz altına.

Tartan modelleri var birde her adımda esneyen onlardan alırsanız dizler için daha rahat olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...