-Nae Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Oyun kazandıkça bonus puan veriyordu ekstradan artık hiç öle birşeyler olmuyor nedendir acep? Bonus Poolda puan gözüküyor 100ün üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yendin rakipler fıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yendigin adamlarin bonus poolu "0" dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 shellden benzin almisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Fistan said: yendigin adamlarin bonus poolu "0" dir evet teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Aynı durum bende de oluyor. Niye olduğunu anlamadım ben de, bonusumu verse division 1.iydim şimdiye 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Fistan said: yendigin adamlarin bonus poolu "0" dir Açıkçası bununla alakalı olduğunu sanmıyorum? 250 maç hep verdi de son 20 maçta vermemesi bence karşımdakinin bonus poolunun durumundan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 onunla alakası yok tabiki. teamliquid'de başlık var, battle.net sorunlu kimse bonus puan alamıyor 1v1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bende de birikti platindeyim hala fakat karşımda sürekli diamond geliyor. yenmeme rağmen alınmıyor bonus falan. karşıdakinin fıslığı ile alakası yok. hepsi slightly favored karşımdakilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 arıza var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvertear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Battle.net forumlarında Bonus Pool la ilgili bir sorun oldugu açıklanmıştı zaten. Üzerinde çalışıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Fistan said: yendigin adamlarin bonus poolu "0" dir alakası yok mlsf, aynı sorun bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 tam da zamanı ha. bir haftadır oynayamıordum, şimdi de biriken pointleri alamıyorum. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Vingthor said: bende de birikti platindeyim hala fakat karşımda sürekli diamond geliyor. yenmeme rağmen alınmıyor bonus falan. karşıdakinin fıslığı ile alakası yok. hepsi slightly favored karşımdakilerin abi heralde 10. falan diamond yenişim inatla geçemiyorum diamond'a lan. delirecem. buda mı bozuldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ponus pool oynamazsaz birikiyor. her gun oyun oynayan ile haftada bir kaç kez oynayan oyuncuları dengelemek için. bonus puan ara verdiğin zaman birikiyor ve tekrar oynadiğin zaman hizla puanının yükselmesini veya düşmesini sağliyor. Teknik bilgi : performansını seviyeni doğru değerlendirmek için normalde küçük adimlar la yukarı yada aşagi oynayan puan seviyen, bonus pool sayesinde daha hızlı olman gereken seviyeye geliyor. Boylece az oynayan oyuncuları da doğru Ranking seviyesinde tutmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 su ladder atlama isi nasil peki? 4 tane arka arkaya diamond yendim. Son ikisi diomond ilk 20'si falandi. Sonra yenildim bitanesine. Simdi lig atlama processi basa mi dönüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Vingthor said: su ladder atlama isi nasil peki? 4 tane arka arkaya diamond yendim. Son ikisi diomond ilk 20'si falandi. Sonra yenildim bitanesine. Simdi lig atlama processi basa mi dönüyor? Evet ya bende merak ediyorum. Söz gelimi ilk başladığımda platinumdaydım. Bir yenip bir kaybediyordum, bazen de tam tersi. Bir anda Silvera düştüm. "Vay hayvan bu kadar da kötü oynanmaz!!" mı dedi B.NET acaba?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bir yenip bir yenilmenin tam tersi bir yenilip bir yenmek oluyo. Continumda bir farki kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Vingthor said: bir yenip bir yenilmenin tam tersi bir yenilip bir yenmek oluyo. Continumda bir farki kalmiyor. Bravoo 100 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 lig atlama olayı sır heralde aynı topicte 2. kez sallıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 parcali said: ponus pool oynamazsaz birikiyor. her gun oyun oynayan ile haftada bir kaç kez oynayan oyuncuları dengelemek için. bonus puan ara verdiğin zaman birikiyor ve tekrar oynadiğin zaman hizla puanının yükselmesini veya düşmesini sağliyor. Teknik bilgi : performansını seviyeni doğru değerlendirmek için normalde küçük adimlar la yukarı yada aşagi oynayan puan seviyen, bonus pool sayesinde daha hızlı olman gereken seviyeye geliyor. Boylece az oynayan oyuncuları da doğru Ranking seviyesinde tutmaya çalışıyorlar. böyle değil bu ya, oynasan da oynamasan da herkeste aynı bonus pool oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yok işte buglı olduü içün sana öle gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar