Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonus Pointlerime ne oldu?

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

bende de birikti platindeyim hala fakat karşımda sürekli diamond geliyor. yenmeme rağmen alınmıyor bonus falan. karşıdakinin fıslığı ile alakası yok. hepsi slightly favored karşımdakilerin

abi heralde 10. falan diamond yenişim inatla geçemiyorum diamond'a lan. delirecem. buda mı bozuldu?
Sosyal ağlarda paylaş

ponus pool oynamazsaz birikiyor.
her gun oyun oynayan ile haftada bir kaç kez oynayan oyuncuları dengelemek için.
bonus puan ara verdiğin zaman birikiyor ve tekrar oynadiğin zaman hizla puanının yükselmesini veya düşmesini sağliyor.

Teknik bilgi : performansını seviyeni doğru değerlendirmek için normalde küçük adimlar la yukarı yada aşagi oynayan puan seviyen, bonus pool sayesinde daha hızlı olman gereken seviyeye geliyor. Boylece az oynayan oyuncuları da doğru Ranking seviyesinde tutmaya çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

su ladder atlama isi nasil peki? 4 tane arka arkaya diamond yendim. Son ikisi diomond ilk 20'si falandi. Sonra yenildim bitanesine. Simdi lig atlama processi basa mi dönüyor?

Evet ya bende merak ediyorum. Söz gelimi ilk başladığımda platinumdaydım. Bir yenip bir kaybediyordum, bazen de tam tersi. Bir anda Silvera düştüm. "Vay hayvan bu kadar da kötü oynanmaz!!" mı dedi B.NET acaba?:)
Sosyal ağlarda paylaş

parcali said:

ponus pool oynamazsaz birikiyor.
her gun oyun oynayan ile haftada bir kaç kez oynayan oyuncuları dengelemek için.
bonus puan ara verdiğin zaman birikiyor ve tekrar oynadiğin zaman hizla puanının yükselmesini veya düşmesini sağliyor.

Teknik bilgi : performansını seviyeni doğru değerlendirmek için normalde küçük adimlar la yukarı yada aşagi oynayan puan seviyen, bonus pool sayesinde daha hızlı olman gereken seviyeye geliyor. Boylece az oynayan oyuncuları da doğru Ranking seviyesinde tutmaya çalışıyorlar.

böyle değil bu ya, oynasan da oynamasan da herkeste aynı bonus pool oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...