erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kargo dahil 165 euro olan siparişim gümrükte takılır mı ? 150 euro sınırını duydum da kargoyu içeriyor mu o bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kargo dahil fiyatı önemli die biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 100 euro değil mi sınır ? ama kesin takılır demek zor 100+ ya, 1000 euro bile geçer şanslıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 90 euro değil mi sınır ? kargo olayı önemli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 eeöö, yazdırma sen de çat diye şu kadar euro diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 takilabilir takilmayadabilir icini acip bakarlar degerli bisey gibiyse tutarlar ellerinde benim 15dolarlik plakalarimi salmadilar gidip dil doktum ustunde gift yazan 50dolarlik paketten de 2 lira 5 kurus vergi aldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sinir 150 euro, bende baya arastirma yaptim bunla ilgili takilmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Fistan said: takilabilir takilmayadabilir icini acip bakarlar degerli bisey gibiyse tutarlar ellerinde benim 15dolarlik plakalarimi salmadilar gidip dil doktum ustunde gift yazan 50dolarlik paketten de 2 lira 5 kurus vergi aldilar. evet adama degerli gozukurse tutar, vergini verir alirsin. gumruk'un yasakladigi mallar arasinda ise sana gelecek mal, alamazsin hicbir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar