vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Turkcell yeni bir hizmet çıkarmış. Tam olarak anlayamadım gazetelerden okuduğum kadarıyla. Aranızda bilen varsa paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sanal banka gibi bir şey sanırım, ya da forumdaki nick lerimiz gibi. Telefonuna nick olacak bir numara daha veriliyor diye anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Elaleme gerçek numaranı vermek yerine bu numaranı veriyosun ordan arıyolar seni. istediğin zaman bundan kurtulabiliyosun yerine yeni numara alıyosun. baya güzel bi hizmet olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Çok zahmetli ama ya böyle sms al önce bi telefon çalsın sonra öteki çalsın öyle konuşma başlasın falan, hani fikir olarak güzel ama çok kastırıyo. Böyle önemli iş adamları yada politikacılar falan kullanır heralde anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Evet fikir güzel ama uygulaması çok kullanışsız olmuş. Numaram 12345 olsa rumaram da 56789 olsa mesela 56789 u arayınca da benim numarama yönlendirse daha kolay olurmuş... Çok fazla numara boşa gider diye yapmadılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar