sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Buradan bir arkadaştan account'ı ile birlikte SC2 aldım. mail adresi değişiyor, nickname change de yakında geliyormuş ama isim soyadımı nasıl değiştiricem? blizzard'a mail atayım diyorum ama yerler mi? yoksa arkadaş kendi nüfus cüzdanı scaniyle birlikte atsa, ben ismimi şu şu yapmak istiyorum dese, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 benim kendi adıma wow ile merge yapılmış battle net accountım vardı, arkadaşa verdim onu wowu bırakınca o da kendi ismine değiştirmişti, ama nasıl yaptı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hazır olmuşu var, o yüzden olur. Bilmeyenler yorum yapmasa da olur tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dreagloth said: olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://www.morelife4all.com/wp-content/uploads/2010/05/confidence1.jpg ıhı ıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar